Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane vă invită la vizionarea în premieră a producţiei DVD In Vino Veritas, proiect realizat de studenţi de la specializările Jurnalism, respectiv Comunicare şi Relaţii Publice, sub îndrumarea specialistului de film Günter Czernetzky din München, Germania. Prezentarea va avea loc miercuri, 16 ianuarie 2013, ora 12,00 la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane (str. Brutarilor nr. 3), sala M2.
Seria de minireportaje  In Vino Veritas  este o culegere de istorisiri şi experienţe de viaţă adunate din satele de pe Valea Târnavelor şi are ca temă centrală tradiţia vinului din satele săşeşti Alma Vii, Aşel, Băgaciu, Biertan, Bălcaciu, Dârlos, Valea Lungă, Moşna, Motiş, Târnava, Richies, Şeica Mică şi Jidvei. Vizionarea va fi urmată de discuţii cu studenţii care au participat la realizarea scurtmetrajului şi cu producătorul, regizorul Günter Czernetzky.

Proiectul a fost coordonat de conf. univ. dr. Ioana-Narcisa Creţu, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, iar studenţii au fost initiaţi în realizarea materialelor video de preparator univ. Aniela Corlăteanu.

In vino Veritas este cel de-al patrulea DVD realizat cu regizorul Günter Czernetzky, iar fiecare proiect a luat parte la concursul internaţional CIVIS Media Prize, ce premiază anual la Berlin producţiile media pe tema integrării şi diversităţii culturale .

Persoană de contact: conf. univ. dr. Ioana-Narcisa Creţu – Prodecan cu probleme studenţeşti şi relaţii internaţionalee-mail:  ioana.cretu@ulbsibiu.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont