‘Academia de Magie’ – Îşi redeschide porţile Bucureşti, 14.01.2013 – Sub patronajul Teatrului de Magie, sâmbătă, 19 ianuarie de la orele 13:00 la Universitatea Populară Ioan I. Dalles, îşi va redeschide porţile ACADEMIA DE MAGIE, prima şcoală de Iluzionism din România.

Cursurile Academiei de Magie, susţinute şi coordonate de Andrei Teaşcă şi asistenţii săi, se vor desfăşura până la finele anului şcolar, urmând ca la finalul lunii iunie să aibă loc o examinare. Cursurile abordează două direcţii principale: Iluzionism (istoria magiei, close-up, mentalism, magie de scena, iluzii, etc) şi Arta actorului (pantomimă, mişcare scenică, dicţie, etc.). Absolvenţilor li se va oferi oportunitatea de a participa într-un spectacol de iluzionism, marca Teatrul de Magie.

‘Ideea unei Academii de Magie am avut-o încă de la primul spectacol de iluzionism pe care l-am făcut în România. Nu m-am gândit însă că o vom deschide atât de repede, dar nenumăratele solicitări primite atât pe mail, cât şi pe blog mi-au confirmat că românii au început să descopere şi să fie interesaţi de magie. Iar atunci când îţi doreşti să promovezi arta magiei ca artă de spectacol, cel mai bine este să o predai chiar tu, să te asiguri că ea este înţeleasă la adevărata valoare. Acesta este şi motivul pentru care pe lângă cursurile de iluzionism am dorit în mod expres ca Academia de Magie să ofere şi cursuri ce ţin de Arta Actorului. Îmi doresc ca absolvenţii noştri să devină artişti magicieni, iar diploma pe care o primesc să-şi confirme greutatea prin evoluţia lor viitoare.’ ne-a declarat Andrei Teaşcă, fondator al Teatrului de Magie şi singurul iluzionist român licenţiat în Arta Actorului.

Cursurile se vor ţine sâmbăta de la ora 13:00, la Universitatea Populara Ioan I. Dalles, şi nu există o limita de vârstă pentru cei care doresc să devină elevi ai Academiei de Magie, prin aceasta cale dorim să vă anunţăm că în anul precedent Academia de Magie a avut elevi cu vârstele cuprinse între 11 şi 45 de ani.

Teatrul de Magie este prima instituţie din România care aduce în atenţia publicului fascinanta artă a magiei, propunându-şi să o promoveze ca artă de spectacol şi să dezvăluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont