WORKSHOPUL – Chimia si Siguranta Alimentelor Chemistry and Food Safety 9-10 IUNIE 2011

WORKSHOPUL – Chimia si Siguranta Alimentelor

Chemistry and Food Safety

In perioada 9-10 iunie 2011, catedra de Chimie a Facultatii de Fizică, Chimie şi Tehnologia Petrolului, Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanta, in colaborare cu Filiala Constanţa a Asociaţiei Specialiştilor de Industrie Alimentară din România din învăţământ, cercetare şi producţie (ASIAR) si Filiala Constanta a Societatii de Chimie din Romania organizează WORKSHOPUL – Chimia si Siguranta Alimentelor (Chemistry and Food Safety).

Cu acest prilej se vor decerna titlurile de „Doctor Honoris Causa” domnilor profesori dr. Stefano Girotti, de la Universitatea din Bologna, Italia si dr. Jose Barbosa, de la Universitatea din Barcelona, Spania, colaboratori apropiati ai catedrei de chimie.

La data de 9 iunie 2011, ceremonia de deschidere va avea loc incepand cu ora 9.00 iar decernarea titlurilor de „Docto

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont