WORKSHOPUL – Chimia si Siguranta Alimentelor
Chemistry and Food Safety
In perioada 9-10 iunie 2011, catedra de Chimie a Facultatii de Fizică, Chimie şi Tehnologia Petrolului, Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanta, in colaborare cu Filiala Constanţa a Asociaţiei Specialiştilor de Industrie Alimentară din România din învăţământ, cercetare şi producţie (ASIAR) si Filiala Constanta a Societatii de Chimie din Romania organizează WORKSHOPUL – Chimia si Siguranta Alimentelor (Chemistry and Food Safety).
Cu acest prilej se vor decerna titlurile de „Doctor Honoris Causa” domnilor profesori dr. Stefano Girotti, de la Universitatea din Bologna, Italia si dr. Jose Barbosa, de la Universitatea din Barcelona, Spania, colaboratori apropiati ai catedrei de chimie.
La data de 9 iunie 2011, ceremonia de deschidere va avea loc incepand cu ora 9.00 iar decernarea titlurilor de „Docto
Tags: ase Chimie şi Tehnologia Petrolului constanta Facultatea de Stiinte Economice Facultatea de Stiinte Economice Constanta ovidius universitatea ovidius