Studentii care au castigat bursele Scholar Leaders al Fundatiei GE

Opt studenti talentati din Romania si-au facut astazi intrarea oficiala în reteaua regionala a castigatorilor programului de burse Scholar-Leaders al Fundatiei GE.

 

Scopul programului de burse universitare este acela de a dezvolta abilitatile de lider ale studentilor participanti si de a contribui la crearea unei noi generatii de lideri competitivi la nivel international în regiunea Europei Centrale si de Est care sa poata ajuta si comunitatilor din care fac parte beneficiind de participarea universitatilor din Romania, Polonia, Republica Ceha si Ungaria, reteaua regionala a bursierilor din programul Scholar-Leaders al Fundatiei GE s-a extins anul acesta cu înca 32 de studenti in total.

Finantat de Fundatia GE si organizat de Institute of International Education (IIE), programul de burse filantropic a dat posibilitatea unui numar de aproape 400 de studenti din universitati de pe teritoriul Europei Centrale si de Est sa îsi dezvolte abilitatile de lider în ultimii noua ani. Studentii, alesi pe baza unor criterii stricte de catre IIE, primesc o bursa anuala în valoare de 1.500 euro timp de doi ani si participa la un program regional de dezvoltare privind abilitatile de lider.

Liderii GE, care sunt membri ai organizatiei de voluntari a GE, ofera studentilor detalii legate de munca lor zilnica în cadrul unei experiente de o zi în care acestia urmaresc „din umbra” activitatea liderilor GE, în tarile din care provin.

Despre Fundatia GE si bursele Scholar-Leaders

Programul Scholar Leaders al Fundatiei GE este primul program de burse universitare din Romania, dar si din Europa Centrala implementat prin finantare din partea Fundatiei GE, organizatia filantropica a General Electric Company (GE). În urma succesului înregistrat de aceasta initiativa lansata în Ungaria în toamna anului 2002, programul a fost extins în Polonia în 2003, în Republica Ceha în 2004 si în Romania în 2006.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont