Exista deja discutii si parteneriate cu universitati si companii financiare din Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Constanta sau Ploiesti.

„Intentia noastra este sa prezentam oferta bursei din Sibiu la peste 100.000 de studenti in urmatorii doi ani”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Ovidiu Petru, directorul general Sibex

Proiectul educational “Academia Bursiera”, demarat de Sibex, a continuat cu al doilea eveniment educativ. Seminarul a fost organizat in parteneriat cu IFB Finwest si Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor din Universitatea de Vest din Timisoara si s-a derulat sambata, 16 februarie, in prezenta a peste 100 de studenti, masteranzi si doctoranzi dar si investitori de pe piata de capital.

Pe langa prezentari sustinute de oficialii Universitatii de Vest, Sibex si IFB Finwest, participantii au asistat si la un seminar de analiza tehnica aplicata, sustinut de dr. Mircea Dologa, specialist international in piete derivate, trader si trainer in Romania.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont