CONCURS DE IDEI DE AFACERI: RoNoMar Innovation Center

Innovation Center – Activities Ai o idee inovatoare? Îți dorești propria afacere?

Atunci participă la: CONCURS DE IDEI DE AFACERI

RoNoMar a derulat doua concursuri de idei de afaceri in urma carora au fost evaluate peste 60 de idei de afaceri. Dintre acestea cinci au primit suport financiar si logistic aflandu-se in acest moment in dezvoltare. Cu toate acestea, suntem deschisi sa primim si alte idei de afaceri. In cazul in care ele vor fi considerate interesante vor primi premii în bani și servicii de suport din partea RONOMAR Innovation Centre în vederea demarării unei afaceri. Au prioritate ideile de afaceri legate de sectorul maritim și sectoarele conexe.
Detalii privind activitatea RoNoMar Innovation Center se pot obține trimițând un e-mail la office@ronomar.eu sau telefonând la 0241-650026.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont