Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene a publicat Ghidul solicitantului, condiții specifice „Măsuri pentru tinerii NEET II – Stimularea mobilității și subvenționarea locurilor de muncă” finanțat din Axa prioritară 2, Prioritatea de investiții 8.ii, Obiectivul specific 2.1 „Creșterea ocupării tinerilor NEETs șomeri cu vârsta între 16 – 24 ani, înregistrați la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidența în regiunile eligibile (București-Ilfov, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia)”, aprobat prin Ordinul Ministrului Fondurilor Europene nr. 4414/30.03.2018 și a relansat apelul de proiecte de tip non-competitiv, cu depunere în MySMIS începând cu data de 05 aprilie 2018, ora 10:00 și până la 31 iulie 2018, ora 16:00.

Rezultatul așteptat prin sprijinul financiar acordat în cadrul prezentului apel de proiecte este ocuparea crescută a tinerilor NEETs cu vârsta între 16 – 24 ani, înregistrați la SPO, cu rezidența în regiunile eligibile (București-Ilfov, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia).
Prezentul apel de proiecte are ca aplicant eligibil Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, inclusiv unităţile cu personalitate juridică din subordinea sa, și finanțează următoarele tipuri de acțiuni:

  • Stimularea mobilității forței de muncă (acordarea primelor de activare, a primelor de mobilitate (instalare sau încadrare);
  • Subvenționarea locurilor de muncă (acordarea subvențiilor angajatorilor care angajează tineri NEETs din grupul țintă);
  • Monitorizarea obligațiilor asumate de angajator și/sau tinerii NEET din grupul țintă, ca urmare a intervenției și sprijinului primit în cadrul proiectului strategic non-competitiv.

Click aici pentru e vedea ghidul solicitantului „Măsuri pentru tinerii NEET II- Stimularea mobilității și subvenționarea locurilor de muncă” AP 2/ PI 8.ii/ OS 2.1.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont