PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL 3 – 9 IUNIE  2011

SALA 1 Dancing Dreams (Vise in pasi de dans) –AG

 

Regia: Rainer Hoffmann, Anne Linsel
In rolurile principale: Bénédicte Billet, Josephine Ann Endicott, Pina Bausch

Gen:   Documentar

Durata: 89 minute

 

Ora :   S,D: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 22:45

V, L – J: 14:00, 16:00, 18:00, 20:00

 

Spectacolul de dans Kontakthof poartă semnătura inconfundabilă a Pinei Baush şi vorbeşte despre diversele forme pe care le poate lua interacţiunea dintre oameni, întâlnirile dintre un el şi o ea, căutarea dragostei şi a afecţiunii cu toate neliniştile, dorinţele şi îndoielile care vin odată cu asta. Spectacolul este despre sentimente, care reprezintă o mare provocare, în special pentru tineri.   Pentru aproape un an adolescenţi din 11 şcoli din Wuppertal (Germania) au trăit o experienţă intensă. În fiecare sâmbătă, 40 de elevi, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, au repetat sub îndrumarea dansatoarelor Jo-Ann Endicott şi Bénédicte Billiet şi sub intensa observaţie a lui Pina Bausch. Filmul Dancing Dreams, de Anne Linsel şi Rainer Hoffman redă repetiţiile elevilor care culminează cu seara premierei spectacolului. Adolescenţii sunt surprinşi făcând primele lor încercări stângace de a  transforma ideile şi elementele dansului în mişcare, coregrafie şi de a dezvolta o expresie proprie a corpului. În decursul unui an tinerii se descoperă iar procesul prin care trec îi ajută să se maturizeze.  Pina Bausch i-a încurajat întotdeauna pe tineri să fie ei însişi. La sfârşitul repetiţiilor fiecare dintre ei nu numai că s-a maturizat, dar dincolo de asta, au devenit mai încrezători, independenţi şi mai sceptici în faţa prejudecăţilor. Redând o apropiere neobişnuită a acestora, filmul îi prezintă pe tinerii protagonişti în moduri sensibile şi sfârseşte prin a contura portretul unei întregi generaţii. Pina Bausch a murit pe 30 iunie, 2009. Dancing dreams este ultimul său film şi prezintă cel din urmă interviu cu faimoasa coregrafă şi dansatoare.

 

SALA 1 Biutiful (Biutiful)– N-15

 

Regia: Alejandro González Iñárritu
In rolurile principale: Javier Bardem

Gen:   Dramă

Durata: 148 minute

Ora :   S,D: 20:00

V, L – J: 21:45

Uxbal locuieste in saracaciosul cartier Santa Coloma din Barcelona si este implicat intr-o serie de afaceri ilegale pentru a putea asigura celor doi copii ai sai un trai decent. Sotia lui, pe nume Marambra, sufera de dedublare a personalitatii,  prin urmare este irascibila si labila emotional, are o aventura cu fratele lui Uxbal si este o mama jalnica, motiv pentru care custodia celor doi copii a fost acordata sotului. Avand capacitatea de a comunica cu spiritele decedatilor, Uxbal este adeseori platit de catre rudele indurerate pentru a usura trecerea celor morti spre lumea de dincolo, insa principala sursa de venit a barbatului provine din introducerea ilegala in Spania a unor chinezi, care muncesc in conditii grele intr-un atelier si produc obiecte de contrabanda, care sunt vandute ulterior pe piata neagra de catre imigranti senegalezi. Atunci cand senegalezii sunt amenintati cu deportarea, 24 de muncitori chinezi sunt victimele unui accident tragic pentru care se simte responsabil; totodată medicii ii comunica o veste groaznică – iar Uxbal trebuie sa gaseasca o modalitate de a se impaca cu soarta.

SALA 2  Hangover Part II ( Marea Mahmureala 2) –PREMIERA  N-15

Regia: Todd Phillips

In rolurile principale: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms

Gen: Comedie

Ora :   S,D: 12:30, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30

V, L – J: 13:45, 16:15, 18:30, 20:45, 23:00

În continuarea aventurilor din primul film, Phil (Bradley Cooper), Alan (Zach Galifianakis), Stu (Ed Helms) şi Doug (Justin Bartha) călătoresc în Thailanda pentru nunta lui Stu. Speriat de consecinţele extremele ale petrecerii burlacilor din Las Vegas, acesta a ales o distracţie mult mai cuminte: un simplu brunch! Dar lucrurile nu se petrec întotdeauna conform planurilor, iar cei patru se vor trezi iarăşi într-o aventură cu totul şi cu totul sălbatică prin primitoarea Thailandă.Blajinul Stu Price invata pe pielea lui ca aventurile de care poate avea parte in Bangkok sunt mai salbatice decat cele pe care le ofera Las Vegas-ul, trezindu-se tatuat pe fata in stilul pugilistului Mike Tyson de catre un specialist in tatuaje irlandez stabilit in Thailanda si avandu-l din nou ca un ghimpe in coaste pe mafiotul Mr. Chow, care are ceva de impartit cu cei patru nord-americani pusi pe sotii.

SALA 3  Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 3D  (Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi)– (Ap-12)

 

Regia: Rob Marshall
In rolurile principale: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Ian McShane

Gen:  Acţiune, Aventuri, Fantastic

Durata: 141 minute

 

Ora :    S,D: 13:15, 16:15, 19:15, 22:15

V, L,Ma: 13:30, 16:30, 19:30, 22:30

Mi:        13:30, 16:30, 22:30

J: 13:30, 16:30

În această poveste despre adevăr, trădare, tinereţe şi moarte, căpitanul Jack Sparrow reîntâlneşte o femeie din trecutul său şi habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl foloseşte pentru a găsi legendara Fântână a Tinereţii. Când este obligat să se urce la bordul navei Revenge, condusă de formidabilul pirat Blackbeard, Jack se trezeşte în faţa unei neaşteptate aventuri în care nu ştie de ce să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său.

SALA 3 X-Men: First Class (X-Men: Cei dintai) – AVANPREMIERA AP-12

Regia: Matthew Vaughn

In rolurile principale: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, January Jones, James McAvoy

Gen: Acţiune, Dramă, SF

Durata: 132 minute

Ora :     J:     21:30

X-MEN: CEI DINTÂI reuneşte anvergura şi acţiunea blockbuster-ului verii cu o poveste bazată pe personaje care dezvăluie începuturile poveştii X-Men şi o poveste secretă a războiului rece şi lumea noastră în pragul Armaghedonului. În timp ce cei dintâi descoperă, controlează şi îşi acceptă puterile formidabile, se formează alianţe care va naşte războiul etern dintre eroii şi ticăloşii din universul X-Men. Ca toate poveştile grozave cu X-Men, X-MEN: CEI DINTÂI abordează teme şi probleme ambiţioase, oferind în acelaşi timp o privire bogată şi personală asupra unei echipe neobişnuite de supereroi.

 

SALA 3 Kung Fu Panda 2 3D (Kung Fu Panda 2) – AVANPREMIERA AG

Regia: Jennifer Yuh

In rolurile principale: Angelina Jolie, Jack Black, Lucy Liu

Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durata: 90 minute

Ora :    Mi, J:     19:30 (subtitrat)

Po trăieşte acum o viaţă liniştită, cunoscut ca legendarul luptător dragon. Alături de maeştrii în artele marţiale Cei Cinci Furioşi, protejează Valea de orice pericol, doar că pacea tuturor este ameninţată de un villain formidabil. Acesta plănuieşte să folosească o armă de neoprit pentru a cuceri întreaga Chină şi a şterge tradiţia kung fu de pe faţa pământului. Numai Po şi prietenii săi pot înfrunta această ameninţare, iar principalul atu al eroului va fi chiar originea sa misterioasă…

SALA 4  La Princesse de Montpensier  (Printesa de Montpensier) –AP -12

Regia: Bertrand Tavernier

In rolurile principale: Mélanie Thierry, Lambert Wilson, Gaspard Ulliel, Grégoire Leprince-Ringuet

Gen: Acţiune,Dramă, Istoric, Romantic

Durata: 135 minute

Ora :   S,D: 13:00, 15:45, 18:30, 21:15

V, L-J: 14:15, 17:00, 19:45, 22:45

 

Franţa, 1562. Războaiele religioase dintre catolici şi protestanţi se dezlănţuie pe fundalul intrigilor şi-al alianţelor nesigure. Marie de Mézières, o frumoasă şi tânără aristocrată, şi Henri de Guise, unul dintre cei mai întreprizi eroi ai regatului, se iubesc, dar tatăl lui Marie promite mâna fetei prinţului de Montpensier. Prinţul o ia pe tânără în castelul lui, unde este protejată de Chabannes, dezertorul protestant pe care prinţul îl adăposteşte pe domeniul său. Chabannes nu va întârzia să se îndrăgostească de Marie, dar Henri de Guise, pe drumul de pe câmpul de luptă, rămâne o noapte la castel şi-şi dă seama că sentimentele lui pentru fată sunt mai puternice ca niciodată…

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont