Program Cityplex Tomis Mall 12 – 18 august

SALA 1: Planeta Maimutelor: Invazia (Rise of the Planet of the apes) – PREMIERA – N-15

Regia: Rupert Wyatt

In rolurile principale: James Franco, Andy Serkis, Tom Felton, Freida Pinto

Gen: Acţiune,Aventuri,SF

Durata: 103 minute

Ora : S,D: 12:00, 14:30, 17:00, 19:30, 22:15

V, L-J: 12:00, 14:30, 17:00, 19:30, 22:15

Filmul spune povestea unui om de ştiinţă care testează pe maimuţe un nou medicament împotriva Alzheimer-ului. Experimentul scapă de sub control şi acesta este doar începutul războiului pentru supremaţie dintre oameni şi maimuţe.

 

SALA 2: Green Lantern 3D: Protectorul Universului (Green Lantern)
– AP -12

Regia: Martin Campbell

In rolurile principale: Ryan Reynolds, Peter Sarsgaard

Gen: Acţiune,SF

Durata: 114 minute

Ora: V,L-J: 22:00

S,D: 22:00

Dintodeauna Universul a fost protejat de o forţă superioară. Patru războinici au jurat să menţină ordinea intergalactică. Protectori ai Universului şi susţinători ai păcii şi dreptăţii, aceştia fac parte din armata Green Lantern. Fiecare erou Green Lantern poartă un inel care îi da puteri speciale. Însă, în momentul în care galaxia este ameninţată de Parallax, protectorii trebuie să se unească cu pământenii pentru a câştiga lupta. Hal Jordan (Ryan Reynolds) este primul om recrutat şi angajat într-o astfel de bătălie. Dacă va putea să îşi învingă temerile şi să îşi demonstreze abilităţile, va reuşi nu doar să îl învingă pe Parallax, ci şi să devină unul dintre cei mai mari războinici Green Lantern. Lupta intergalactică se va da în 3D în pelicula fantastică Green Lantern: Protectorul Universului!

 

SALA 2: Maşini 2 – 3D (Cars 2) – AG

Regia: Brad Lewis

In rolurile principale: Owen Wilson, Larry The Cable Guy, Michael Caine

Gen: Animaţie, Comedie

Durata: 112 minute

Ora: V,L-J: 11:30 (dub), 14:00 (sub)

S,D: 11:30 (dub), 14:00 (sub)

Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi cu fruntea sus dintr-o nouă intrigă, iar de această dată aventurile îi vor conduce pe tot cuprinsul globului.

 

SALA 2: Căpitanul America: Primul Răzbunător- 3D (Captain America: The First Avenger2) – AP-12

Regia: Joe Johnston

In rolurile principale: Chris Evans

Gen: Acţiune,Aventuri,SF

Durata: 125 minute

Ora: V,L-J: 16:30 , 19:15

S,D: 16:30 , 19:15

După ce a fost declarat inapt pentru serviciul militar, timidul Steve Rogers se oferă voluntar pentru un proiect de cercetare ultrasecret, care îl va transforma în Căpitanul America, un supererou dedicat apărării idealurilor americane. Noile sale superputeri, forţa şi agilitatea, îl vor ajuta să lupte cu un inamic ascuns într-o Europă devastată de răboi, devenind astfel primul Răzbunător.
SALA 3 Sefi de cosmar (Horrible Bosses) – PREMIERA (N-15)

Regia: Seth Gordon
In rolurile principale: Charlie Day, Colin Farrell, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey

Gen: Comedie

Durata: 98 minute

Ora : V,L-J : 17:30, 19:45, 22:30

S,D: 17:30, 19:45, 22:30
Trei colegi de muncă sătui până peste cap de şefii lor abuzivi ajung la concluzia că singura lor şansă la o carieră normală este eliminarea acestora. Mai uşor de zis, dar mai greu de făcut! Cu toate acestea, cei trei nu se vor da în lături de la nimic pentru a-şi pune planurile în practică. Doar că nici cu şefii lor nu-i de glumit…

 

SALA 3: Super 8 (Super 8) – AP – 12

Regia: J.J. Abrams

In rolurile principale: Amanda Michalka, Elle Fanning, Kyle Chandler

Gen: SF,,Thriller,Mister

Durata: 112 minute

Ora: V,L-J: 12:45, 15:00

S,D: 12:45, 15:00

In vara lui ’79, un grup de copii dintr-un orăşel din Ohio se hotărăsc să facă un film cu zombies. În timp ce filmează cu camera lor Super 8, copiii sunt martorii unui accident de tren. Scapă ca prin urechile acului de catastrofă, dar îşi dau seama repede că nu a fost deloc un accident. La puţin timp după eveniment, în oraş încep să se raporteze dispariţii în condiţii ciudate, precum şi evenimente inexplicabile. Ajutorul de şerif, Jackson Lamb (Kyle Chandler) încearcă să descopere adevărul, dar acesta se va dovedi mai înspăimîntător decît orice ipoteză şi-ar fi imaginat oricare dintre ei. Filmul este regizat de J.J. Abrams după scenariul său original.

 

SALA 4: Muntele roşu (Tilva Ros) –N -15

Regia: Nikola Lezaic

In rolurile principale: Stefan Djordjevic, Marko Todorovic, Dunja Kovacevic

Gen: Dramă, Romantic,Dragoste

Durata: 102 minute

Ora : S,D: 12:15, 14:45, 17:15, 20:00, 22:00

V, L-J: 12:15, 14:45, 17:15, 20:00, 22:00

TARIF UNIC – 7 RON

Oraşul Bor din Serbia a fost pe vremuri cea mai mare mină de cupru din Europa. Acum e doar cea mai mare groapă. Toda şi Stefan, prieteni la cataramă, îşi petrec prima vară de după liceu în mina abandonată, filmând clipuri inspirate de emisiunea Jackass. Când Dunja, o prietenă care trăieşte în Franţa, se întoarce acasă pentru vacanţă, băieţii se luptă pentru atenţia ei, ceea ce le pune în pericol prietenia. Îi desparte şi mai mult faptul că Stefan va merge la facultate la Belgrad, în timp ce Toda jură că nu s-ar apropia de vreo universitate nici dacă ar avea bani. Dar protestele sindicale se înteţesc în oraş, iar băieţii descoperă o altă cauză comună.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont