Program Cityplex Tomis Mall 22 – 28 iulie

SALA 1: Profă rea, dar buuună (Bad Teacher) – N-15

Regia: Jake Kasdan

In rolurile principale: Justin Timberlake, Cameron Diaz

Gen: Comedie

Durata: 92 minute

Ora : S,D: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00, 22:00

V, L-J: 14:00, 16:00, 18:00, 20:00, 22:00

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoară pentru care pur şi simplu nu există nota 4. Vorbeşte urât, e fără scrupule şi cam indecentă. Se îmbată, se droghează şi abia aşteaptă să se mărite cu un bărbat bogat, ca să poată să-şi ia adio de la jobul ei din gimnaziu. Când o părăseşte logodnicul, ea îşi pune în gând să-l cucerească pe profesorul suplinitor (Justin Timberlake), care pe lângă că e frumuşel, mai e şi bogat. Pentru acest profesoraş ea intră în competiţie cu agasanta Amy (Lucy Punch), colega sa de catedră – şi în plus, va trebui să respingă curtea pe care i-o face profesorul de gimnastică (Jason Segel), un tip lipsit de sare şi piper. Demersurile cam deocheate ale lui Elizabeth, plus consecinţele lor, îi vor şoca pe elevii ei, pe colegi şi chiar pe ea însăşi.Columbia Pictures prezintă o producţie Mosaic, Bad Teacher. În rolurile principale joacă Cameron Diaz, Justin Timberlake, Lucy Punch, John Michael Higgins şi Jason Segel. Regia îi aparţine lui Jake Kasdan. Scenariul este semnat de Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg. Jimmy Miller şi David Householter sunt producătorii, iar producătporii executivi sunt Georgia Kacandes, Jake Kasdan, Lee Eisenberg şi Gene Stupnitsky. Imaginea e asigurată de Alar Kivilo, ASC csc. Scenografia e realizată de Jefferson Sage, iar montajul de Tara Timpone. Debra McGuire este designerul de costume. Muzica e compusă de Michael Andrews, iar aranjamentele muzicale sunt realizate de Manish Raval şi Tom Wolfe.

SALA 2: Green Lantern 3D: Protectorul Universului (Green Lantern)
– AP -12 – AVANPREMIERA

Regia: Martin Campbell

In rolurile principale: Ryan Reynolds, Peter Sarsgaard

Gen: Acţiune,SF

Durata: 114 minute

Ora: Mi: 19:15

J: 13:15, 16:15, 19:15, 22:15

Dintodeauna Universul a fost protejat de o forţă superioară. Patru războinici au jurat să menţină ordinea intergalactică. Protectori ai Universului şi susţinători ai păcii şi dreptăţii, aceştia fac parte din armata Green Lantern. Fiecare erou Green Lantern poartă un inel care îi da puteri speciale. Însă, în momentul în care galaxia este ameninţată de Parallax, protectorii trebuie să se unească cu pământenii pentru a câştiga lupta. Hal Jordan (Ryan Reynolds) este primul om recrutat şi angajat într-o astfel de bătălie. Dacă va putea să îşi învingă temerile şi să îşi demonstreze abilităţile, va reuşi nu doar să îl învingă pe Parallax, ci şi să devină unul dintre cei mai mari războinici Green Lantern. Lupta intergalactică se va da în 3D în pelicula fantastică Green Lantern: Protectorul Universului!

SALA 2: Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2 3D (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – AP -12

Regia: David Yates

In rolurile principale: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Gen: Aventuri,Fantastic,Mister

Durata: 130 minute

Ora: V,L,M: 13:15, 16:15, 19:15, 22:15

Mi: 13:15, 16:15, 22:15

S,D: 13:15, 16:15, 19:15, 22:15

În ultimul film al francizei fenomen, conflictul dintre forţele bune şi cele malefice din lumea vrăjitorilor se transformă într-un război total. Miza n-a fost niciodată atât de mare şi nimeni nu mai este în siguranţă. Dar, dintre toţi, Harry Potter este singurul care va trebui să facă sacrificiul suprem în confruntarea cu Lord Voldemort. Într-un fel sau altul, lupta se termină aici.

SALA 3 Omu’ de la Zoo (Zookeeper) – (AG)- PREMIERA

Regia: Frank Coraci
In rolurile principale: Rosario Dawson, Kevin James, Adam Sandler

Gen: Comedie,Romantic,Dragoste

Durata: 101 minute

Ora : V,L-J : 13:30, 15:45, 18:00, 22:45

S,D: 14:30, 16:45, 19:00
Animalele dintr-o grădină zoologică decid să încalce jurământul tăcerii pentru a-şi ajuta Simpaticul îngrijitor să câştige inima femeii iubite. Adam Sandler va fi o maimuţă capucin, Cher, o girafă, iar Sylvester Stallone un leu în această comedie live action.Supraponderalul, blajinul si amabilul Griffin Keyes lucreaza ca ingrijitor la parcul zoologic Franklin si este adorat de catre animalele exotice pe care le are in grija intrucat si-a dedicat viata protejarii acestora si si-a sacrificat sansa de a iubi si de a fi iubit de o femeie pentru a-si petrece timpul in compania prietenilor lui „necuvantatori”. Desi se simte mai confortabil langa un leu decat langa o femeie, Griffin tanjeste dupa o relatie amoroasa in adevaratul sens al cuvantului si decide sa renunte la actualul loc de munca pentru a-si cauta o slujba diferita, care sa ii permita sa socializeze cu oamenii si sa intalneasca reprezentante ale sexului opus. Afland despre hotararea ingrjitorului lor de a parasi gradina zoologica, animalele intra in panica si rup codul tacerii pentru a-l convinge pe Griffin Kayes sa se razgandeasca in privinta demisionarii din functie. Socat de faptul ca animalele pot sa comunice cu el prin viu grai, ingrijitorul accepta sa fie invatat ritualurile de imperechere din natura si trucurile necesare pentru a cuceri femeia iubita de catre o maimuta capucin, o gorila, un leu, o leoaica, o girafa, un elefant, un urs, un tigru si multe alte animale.

SALA 3 Winnie the Pooh (Winnie the Pooh) – (AG)

Regia: Stephen J. Anderson
In rolurile principale: Jim Cummings, Gilbert Gottfried, Tom Kenny

Gen: Animaţie, Familie

Durata: 69 minute

Ora : V,L-J : 12:00 (dublat)

S,D: 11:30 (dublat), 13:00 (dublat)

Ursuleţul cu mare pasiune pentru miere Winnie the Pooh se întoarce pe marile ecrane într-un lungmetraj animat realizat de studiourile Disney. În centrul atenţiei se va afla Winnie, dar îi vom vedea şi pe măgăruşul Eeyore, care îşi pierde coada, şi pe înţeleptul Owl.

SALA 3: Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – AP -12 ( digital)

Regia: David Yates

In rolurile principale: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Gen: Aventuri,Fantastic,Mister

Durata: 130 minute

Ora: V,L-J: 20:15

S,D: 21:30

În ultimul film al francizei fenomen, conflictul dintre forţele bune şi cele malefice din lumea vrăjitorilor se transformă într-un război total. Miza n-a fost niciodată atât de mare şi nimeni nu mai este în siguranţă. Dar, dintre toţi, Harry Potter este singurul care va trebui să facă sacrificiul suprem în confruntarea cu Lord Voldemort. Într-un fel sau altul, lupta se termină aici.

SALA 4: În patru timpi (Le quattro volte) –N -15

Regia: Michelangelo Frammartino

In rolurile principale: Bruno Timpano, Giuseppe Fuda, Nazareno Timpano

Gen: Dramă

Durata: 88 minute

Ora : S,D: 13:00, 15:00, 17:00, 18:45, 21:00, 23:00

V, L-J: 13:00, 15:00, 17:00, 19:00, 21:00, 23:00

Un cioban bătrân îşi trăieşte ultimele zile într-un sătuc medieval din văile Calabriei. Paşte caprele sub cerul părăsit de mai toţi ceilalţi săteni cu multă vreme în urmă. E bolnav şi crede că-şi va găsi alinarea în praful strâns de pe podeaua bisericii, pe care îl bea cu apă în fiecare zi. S-a născut un ied. Îi urmărim primii paşi şovăielnici, primele jocuri, până strânge putere să meargă la păscut. În apropiere, un brad maiestuos tremură în adierea muntelui. Le quattro volte este o prezentare poetică a repetitivelor cicluri din viaţă şi natură şi a tradiţiilor neştirbite ale unui loc unde timpul nu mai contează. Povestea unui suflet care se mişcă prin patru vieţi succesive.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont