SALA 1 Hanna ( Hanna) – N-15

Regia: Joe Wright

In rolurile principale: Cate Blanchett, Eric Bana, Saoirse Ronan

Gen: Acţiune, Aventuri, Thriller

Durata: 111 minute

Ora : S,D: 12:15, 14:30, 16:45, 19:00, 21:30

V, L – J: 13:00, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30

Hanna este o adolescentă antrenată de tatăl său, un fost ofiţer CIA, să devină o adevărată maşină de ucis. Crescută în pustietăţile Finlandei, Hanna n-are habar de preocupările unei fete de 14 ani, ci este mai pricepută la mânuirea cuţitului, a explozibililor şi-a oricărei unelte letale. Trimisă de tatăl său într-o misiune, fata străbate întreaga Europă pentru a-şi atinge ţinta, înfruntând şi o mulţime de asasini trimişi pe urmele ei de o nemiloasă agentă secretă (Cate Blanchett). O revelaţie din trecut o va face pe tânăra Hanna să-şi pună sub semnul întrebării întreaga existenţă.

SALA 2: Pinguinii domnului Popper (Mr. Popper’s Penguins) –PREMIERA AP-12

Regia: Mark Waters

In rolurile principale: Jim Carrey, Carla Gugino, Madeline Carroll

Gen: Aventuri, Comedie, Familie, Dragoste

Ora : S,D: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00

V, L – J: 14:00, 16:00, 18:00, 20:15

Adaptarea cinematografică a romanului pentru copii Mr. Popper’s Penguins. Scrisă în 1938 de Richard şi Florence Atwater, cartea spune povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica şi care devine fără voia lui proprietarul a 12 pinguini. După ce-i dresează pentru varii numere “acrobatice” şi coregrafice, pictorul porneşte într-un turneu, neştiind că cei 12 pinguini nu sunt atât de cuminţi pe cât păreau la început.

SALA 2 X-Men: First Class (X-Men: Cei dintai) –AP-12

Regia: Matthew Vaughn

In rolurile principale: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, January Jones, James McAvoy

Gen: Acţiune, Dramă, SF

Durata: 132 minute

Ora : S,D: 22:00

V, L-J: 22:00

X-MEN: CEI DINTÂI reuneşte anvergura şi acţiunea blockbuster-ului verii cu o poveste bazată pe personaje care dezvăluie începuturile poveştii X-Men şi o poveste secretă a războiului rece şi lumea noastră în pragul Armaghedonului. În timp ce cei dintâi descoperă, controlează şi îşi acceptă puterile formidabile, se formează alianţe care va naşte războiul etern dintre eroii şi ticăloşii din universul X-Men. Ca toate poveştile grozave cu X-Men, X-MEN: CEI DINTÂI abordează teme şi probleme ambiţioase, oferind în acelaşi timp o privire bogată şi personală asupra unei echipe neobişnuite de supereroi.

SALA 3 Kung Fu Panda 2 3D (Kung Fu Panda 2) –AG

Regia: Jennifer Yuh

In rolurile principale: Angelina Jolie, Jack Black, Lucy Liu

Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durata: 90 minute

Ora : S,D: 11:30 (dub), 13:30 (subtit), 21:15(subtit)

V, L-J: 13:30 (subtit), 18:15(dub)

Po trăieşte acum o viaţă liniştită, cunoscut ca legendarul luptător dragon. Alături de maeştrii în artele marţiale Cei Cinci Furioşi, protejează Valea de orice pericol, doar că pacea tuturor este ameninţată de un villain formidabil. Acesta plănuieşte să folosească o armă de neoprit pentru a cuceri întreaga Chină şi a şterge tradiţia kung fu de pe faţa pământului. Numai Po şi prietenii săi pot înfrunta această ameninţare, iar principalul atu al eroului va fi chiar originea sa misterioasă…

SALA 3 Transformers 3 – 3D (Transformers: Dark of the Moon)– AVANPREMIERA (Ap-12)

Regia: Michael Bay
In rolurile principale: Rosie Huntington-Whiteley, Shia LaBeouf

Gen: Acţiune, Aventuri, SF

Durata: 154 minute

Ora : Mi,J: 21:15
Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime şi echipa lui de autoboţi încearcă să le facă faţă pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen şi Megatron îşi vor uni forţele şi îi vor distruge? Sau autoboţii Skids, Mudflap, Ratchet, Bumblebee, Sideswipe, Ironhide şi Optimus Prime vor supravieţui?

SALA 3 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 3D (Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi)– (Ap-12)

Regia: Rob Marshall
In rolurile principale: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Ian McShane

Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic

Durata: 141 minute

Ora : S,D: 15:45, 18:30

V,L-Ma: 15:30, 21:15

Mi,J: 15:30

În această poveste despre adevăr, trădare, tinereţe şi moarte, căpitanul Jack Sparrow reîntâlneşte o femeie din trecutul său şi habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl foloseşte pentru a găsi legendara Fântână a Tinereţii. Când este obligat să se urce la bordul navei Revenge, condusă de formidabilul pirat Blackbeard, Jack se trezeşte în faţa unei neaşteptate aventuri în care nu ştie de ce să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său.

SALA 4 La inceput a fost cuvantul (The Great Debaters) –AP -12

Regia: Denzel Washington

In rolurile principale: Denzel Washington

Gen: Dramă

Durata: 123 minute

Ora : S,D: 12:30, 14:45, 17:15, 19:45, 22:15

V, L-J: 14:45, 17:15, 19:45, 22:15
Filmul “THE GREAT DEBATERS” este inspirat din remarcabila poveste a echipei olimpice de dezbateri a Colegiului Wiley din anii 30’. În pofida legilor rasiste, The Great Debaters, urmăreşte drumul echipei Colegiului Wiley – antrenată de briliantul şi pasionatul profesor Melvin B. Tolson ( Denzel Washington). Convingerea acestuia, şi anume că puterea cunoaşterii reprezintă cel mai mare avantaj, a îndreptat aceşti studenţi către victorie, într-o perioadă în care totul era împotriva lor.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont