Program Cityplex Tomis Mall 29 iulie – 4 august

SALA 1: O lume albă, albă (Beli, beli svet) – PREMIERA – N-15

Regia: Oleg Novkovic

In rolurile principale: Nebojsa Glogovac, Uliks Fehmiu

Gen: Dramă

Durata: 121 minute

Ora : S,D: 16:15 , 18:30

V, L-J: 16:15 , 18:30

TARIF UNIC – 7 RON
King este un chipeş fost miner, acum patron al unui bar. Pe vremuri a avut o aventură cu frumoasa oraşului, Ruzica, soţia fostului său antrenor de box. Când soţul a aflat, a înnebunit, iar Ruzica a trebuit să-l omoare. După şapte ani petrecuţi în închisoare, femeia se întoarce pentru a-l găsi pe King într-o relaţie cu o puştoaică frumoasă: propria ei fiică, Rosa.

 

SALA 1: Să nu mă părăseşti (Never let me go) –N-15

Regia: Mark Romanek

In rolurile principale: Keira Knightley, Andrew Garfield, Carey Mulligan

Gen: Dramă, Thriller

Durata: 103 minute

Ora : S,D: 12:00, 14:00 , 20:45, 23:00

V, L-J: 12:00, 14:00 , 20:45, 23:00

Bazat pe apreciatul bestseller al lui Kazuo Ishiguro (The Remains of the Day), NEVER LET ME GO este o remarcabilă poveste de dragoste, pierdere şi adevăruri ascunse. În roman, el pune întrebarea fundamentală: Ce ne face umani? Acum, regizorul Mark Romanek (ONE HOUR PHOTO), scenaristul Alex Garland (28 DAYS LATER, SUNSHINE) şi DNA Films aduc pe ecran povestea sfâşietoare şi emoţionantă a lui Ishiguro.

Kathy (Carey Mulligan, câştigătoare a unui premiu BAFTA şi nominalizată la Oscar, An Education), Tommy (Andrew Garfield, Boy A, Red Riding) şi Ruth (Keira Knightley, nominalizată la Oscar, Pride & Prejudice, Atonement) îşi petrec copilăria în Hailsham, un internat britanic aparent idilic unde descoperă un secret sumbru şi obsedant despre viitorul lor. Pe măsură ce lasă în urmă adăpostul şcolii şi se apropie inexorabil de soarta devastatoare care îi aşteaptă ca adulţi, ei trebuie să facă faţă şi sentimentelor profunde de iubire, gelozie şi trădare care ameninţă să îi despartă.

 

SALA 2: Green Lantern 3D: Protectorul Universului (Green Lantern)
– AP -12 – PREMIERA

Regia: Martin Campbell

In rolurile principale: Ryan Reynolds, Peter Sarsgaard

Gen: Acţiune,SF

Durata: 114 minute

Ora: V,L-J: 12:15, 15:00, 20:30, 23:00

S,D: 12:15, 15:00, 20:30, 23:00

Dintodeauna Universul a fost protejat de o forţă superioară. Patru războinici au jurat să menţină ordinea intergalactică. Protectori ai Universului şi susţinători ai păcii şi dreptăţii, aceştia fac parte din armata Green Lantern. Fiecare erou Green Lantern poartă un inel care îi da puteri speciale. Însă, în momentul în care galaxia este ameninţată de Parallax, protectorii trebuie să se unească cu pământenii pentru a câştiga lupta. Hal Jordan (Ryan Reynolds) este primul om recrutat şi angajat într-o astfel de bătălie. Dacă va putea să îşi învingă temerile şi să îşi demonstreze abilităţile, va reuşi nu doar să îl învingă pe Parallax, ci şi să devină unul dintre cei mai mari războinici Green Lantern. Lupta intergalactică se va da în 3D în pelicula fantastică Green Lantern: Protectorul Universului!

SALA 2: Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2 3D (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – AP -12

Regia: David Yates

In rolurile principale: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Gen: Aventuri,Fantastic,Mister

Durata: 130 minute

Ora: V,L-J: 17:45

S,D: 17:45

În ultimul film al francizei fenomen, conflictul dintre forţele bune şi cele malefice din lumea vrăjitorilor se transformă într-un război total. Miza n-a fost niciodată atât de mare şi nimeni nu mai este în siguranţă. Dar, dintre toţi, Harry Potter este singurul care va trebui să facă sacrificiul suprem în confruntarea cu Lord Voldemort. Într-un fel sau altul, lupta se termină aici.

SALA 3 Omu’ de la Zoo (Zookeeper) – (AG)

Regia: Frank Coraci
In rolurile principale: Rosario Dawson, Kevin James, Adam Sandler

Gen: Comedie,Romantic,Dragoste

Durata: 101 minute

Ora : V,L-J : 15:45, 18:00

S,D: 15:45, 18:00
Animalele dintr-o grădină zoologică decid să încalce jurământul tăcerii pentru a-şi ajuta Simpaticul îngrijitor să câştige inima femeii iubite. Adam Sandler va fi o maimuţă capucin, Cher, o girafă, iar Sylvester Stallone un leu în această comedie live action.Supraponderalul, blajinul si amabilul Griffin Keyes lucreaza ca ingrijitor la parcul zoologic Franklin si este adorat de catre animalele exotice pe care le are in grija intrucat si-a dedicat viata protejarii acestora si si-a sacrificat sansa de a iubi si de a fi iubit de o femeie pentru a-si petrece timpul in compania prietenilor lui „necuvantatori”. Desi se simte mai confortabil langa un leu decat langa o femeie, Griffin tanjeste dupa o relatie amoroasa in adevaratul sens al cuvantului si decide sa renunte la actualul loc de munca pentru a-si cauta o slujba diferita, care sa ii permita sa socializeze cu oamenii si sa intalneasca reprezentante ale sexului opus. Afland despre hotararea ingrjitorului lor de a parasi gradina zoologica, animalele intra in panica si rup codul tacerii pentru a-l convinge pe Griffin Kayes sa se razgandeasca in privinta demisionarii din functie. Socat de faptul ca animalele pot sa comunice cu el prin viu grai, ingrijitorul accepta sa fie invatat ritualurile de imperechere din natura si trucurile necesare pentru a cuceri femeia iubita de catre o maimuta capucin, o gorila, un leu, o leoaica, o girafa, un elefant, un urs, un tigru si multe alte animale.

SALA 3 Winnie the Pooh (Winnie the Pooh) – (AG)

Regia: Stephen J. Anderson
In rolurile principale: Jim Cummings, Gilbert Gottfried, Tom Kenny

Gen: Animaţie, Familie

Durata: 69 minute

Ora : S,D: 11:30 (dublat)

Ursuleţul cu mare pasiune pentru miere Winnie the Pooh se întoarce pe marile ecrane într-un lungmetraj animat realizat de studiourile Disney. În centrul atenţiei se va afla Winnie, dar îi vom vedea şi pe măgăruşul Eeyore, care îşi pierde coada, şi pe înţeleptul Owl.

SALA 3: Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – AP -12 ( digital)

Regia: David Yates

In rolurile principale: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Gen: Aventuri,Fantastic,Mister

Durata: 130 minute

Ora: V,L-J: 13:00

S,D: 13:00

În ultimul film al francizei fenomen, conflictul dintre forţele bune şi cele malefice din lumea vrăjitorilor se transformă într-un război total. Miza n-a fost niciodată atât de mare şi nimeni nu mai este în siguranţă. Dar, dintre toţi, Harry Potter este singurul care va trebui să facă sacrificiul suprem în confruntarea cu Lord Voldemort. Într-un fel sau altul, lupta se termină aici.

SALA 3: Super 8 (Super 8) – PREMIERA – AP – 12

Regia: J.J. Abrams

In rolurile principale: Amanda Michalka, Elle Fanning, Kyle Chandler

Gen: SF,,Thriller,Mister

Durata: 112 minute

Ora: V,L-J: 20:15, 22:45

S,D: 20:15, 22:45

In vara lui ’79, un grup de copii dintr-un orăşel din Ohio se hotărăsc să facă un film cu zombies. În timp ce filmează cu camera lor Super 8, copiii sunt martorii unui accident de tren. Scapă ca prin urechile acului de catastrofă, dar îşi dau seama repede că nu a fost deloc un accident. La puţin timp după eveniment, în oraş încep să se raporteze dispariţii în condiţii ciudate, precum şi evenimente inexplicabile. Ajutorul de şerif, Jackson Lamb (Kyle Chandler) încearcă să descopere adevărul, dar acesta se va dovedi mai înspăimîntător decît orice ipoteză şi-ar fi imaginat oricare dintre ei. Filmul este regizat de J.J. Abrams după scenariul său original.

SALA 4: În patru timpi (Le quattro volte) –N -15

Regia: Michelangelo Frammartino

In rolurile principale: Bruno Timpano, Giuseppe Fuda, Nazareno Timpano

Gen: Dramă

Durata: 88 minute

Ora : S,D: 12:45 , 14:30, 21:00, 22:45

V, L-J: 12:30, 14:15, 20:45 , 22:30

TARIF UNIC – 7 RON

Un cioban bătrân îşi trăieşte ultimele zile într-un sătuc medieval din văile Calabriei. Paşte caprele sub cerul părăsit de mai toţi ceilalţi săteni cu multă vreme în urmă. E bolnav şi crede că-şi va găsi alinarea în praful strâns de pe podeaua bisericii, pe care îl bea cu apă în fiecare zi. S-a născut un ied. Îi urmărim primii paşi şovăielnici, primele jocuri, până strânge putere să meargă la păscut. În apropiere, un brad maiestuos tremură în adierea muntelui. Le quattro volte este o prezentare poetică a repetitivelor cicluri din viaţă şi natură şi a tradiţiilor neştirbite ale unui loc unde timpul nu mai contează. Povestea unui suflet care se mişcă prin patru vieţi succesive.

SALA 4: Cine zice, ăla este! (Mine vaganti) –N -15

Regia: Ferzan Ozpetek

In rolurile principale: Alessandro Preziosi, Riccardo Scamarcio, Nicole Grimaudo

Gen: Comedie

Durata: 110 minute

Ora : S,D: 16:30 , 18:45

V, L-J: 16:15 ,18:30

Tommaso este cel mai tânăr membru al unei familii numeroase, care produce paste făinoase în Puglia. Familia Cantone înseamnă Stefania, mama, o femeie iubitoare, prinsă în convenţiile clasei de mijloc; un tată irascibil, Vincenzo, care are speranţe mari pentru copii săi; excentrica mătuşă Luciana; bunica rebelă, care încă tânjeşte la dragostea ei pierdută; Elena, sora lui Tommaso, o gospodină frustrată, şiAntonio, fratele lor, care lucrează la fabrica de paste făinoase.

Astăzi, clanul s-a adunat la o masă festivă în familie pentru a sărbători predarea conducerii fabricii lui Antonio. Nimeni nu bănuieşte că Tommasos-a hotărât să profite de prezenţa tuturor pentru a-i anunţa că este homosexual. Atmosferă festivă, familia aşezată în jurul mesei, este momentul ca Tommaso să mărturisească,însă Antonio îl întrerupe brusc: spre surprinderea tuturor şi groaza generală a familiei, Antonio face o confesiune – este homosexual. În culmea furiei, Vincenzo îl dă afară din casă pe Antonio, primul său născut şi succesorul lui la fabrica de paste, care se pare că iubeşte bărbaţii, şi jură să nu mai aiba nimic de-a face cu el vreodată. După care Vincenzo se prăbuşeşte în faţa familiei sale rămase fără cuvinte.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont