Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi organizează, în perioada 2 mai- 15 iulie 2012, înscrieri pentru următoarele cursuri:

Dezvoltare personală în vederea carierei (Cursul Competenţe cheie comune mai multor ocupaţii, competenţa de a învăţa) http://www.rsf.uaic.ro/index.php/component/content/article/45
Reconcilierea vieţii de familie cu cea profesională (Cursul Competenţe cheie comune mai multor ocupaţii, competenţe sociale şi civice, perfecţionare) http://www.rsf.uaic.ro/index.php/component/content/article/46

Cursurile sunt gratuite şi acreditate de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA www.cnfpa.ro ).

La aceste cursuri se pot înscrie femeile din Regiunile de Nord-Vest, Vest şi Nord-Est ale ţării.

Dosarul de înscriere la cursuri trebuie următoarele documente (în original şi copie):

1. certificatul de naștere, original și copie

2. buletin sau carte de identitate, original și copie

3. certificatul de căsătorie (daca este cazul), original și copie

4. diploma de bacalaureat sau de licență, original și copie

5. cerere de înscriere la curs (se completează în prima zi de curs)

6. cerere în vederea susținerii examenului (ce se va completa în momentul depunerii dosarului, în

prezenţa responsabilului de înscriere.).

Perioada de înscrieri se termină în 15 iulie.

Înscrierile se fac la adresa: Str. Republicii, nr. 37 (la Institutul de Psihologie, holul etajului 1)

Luni – între orele 12-14

Marți – între orele 18-20

Scopul acestor cursuri este de a asigura formarea şi dezvoltarea profesională a femeilor activ-ocupate care intră sau revin pe piaţa muncii, în vederea creşterii abilităţilor şi competenţelor profesionale.

Cursurile vor fi susţinute de specialişti din cadrul celor trei universităţi, în perioada iunie – octombrie 2012. La finalul cursurilor, absolventele vor primi o diplomă şi un supliment descriptiv, acte de studii cu recunoaştere naţională. Mai multe informaţii sunt publicate la adresa www.rsf.uaic.ro .

Sunt disponibile 40 de locuri pentru fiecare curs desfăşurat la Cluj-Napoca şi câte 80 de locuri pentru fiecare curs de la Timişoara şi Iaşi.

Aceste cursuri se desfăşoară în cadrul proiectului „Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse” (ID 50679), coordonat de Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007 – 2013.

Proiectul are ca obiectiv general prevenirea discriminării pe criterii de gen pe piaţa muncii în scopul asigurării accesului egal la ocupare şi dezvoltare profesională a femeilor şi al promovării principiilor incluziunii sociale si ale egalităţii de şanse în zonele Nord-Vest, Vest şi Nord-Est ale ţării.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont