Lectia de arta pe 28 mai

Artele vizuale vor fi prezente în spaţiul public bucureştean prin două evenimente realizate de cei mai tineri artişti, studenţi ai Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti.

Cand si unde are loc?

În perioada 25-30 mai, în pasajul Piaţa Universităţii are loc evenimentul „Lecţia de Artă”, iar pe 28 mai, între orele 11.00-18.00, are loc la Universitatea Naţională de Artă Bucureşti cea de-a şaptea ediţie a evenimentelor grupate sub numele de „Porţi deschise-Ziua Universităţii”.

„Lecţia de Artă” va fi deschisă printr-un spectacol, miercuri 25 mai la ora 17.00 de către studenţii secţiei Scenografie, acestuia urmându-i vineri, 27 mai, ora 17.00 o prezentare concepută de secţia Modă.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont