Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează în perioada 23-28 iulie, „Întâlnirea Consilierilor în Carieră”, manifestare inițiată de Centrul de consiliere educaţională şi profesională.

Vor susţine prelegeri Richard SIMIONIUC, pe tema „Metode şi tehnici de training cu aplicativitate în activitatea de consiliere în carieră”, Marian CRĂCIUN (Universitatea Bucureşti), Irina ŞUBREDU şi Roxana Alma ANDREI (Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi), Doina TROACĂ (Universitatea din Craiova) – „Bune practice în consilierea de carieră”, Gabriela CUNTAN şi Marian CRĂCIUN (Universitatea Bucureşti) – „Modalităţi de intervenţie în dezvoltarea carierei; jocul de rol ca tehnică în consilierea de carieră”, Gheorghe RAFTU (Universitatea „Ovidius”) – „Mobbing-ul la locul de muncă”, şi Florin BODIN (Universitatea Politehnică din Timişoara) – „Consilierea de carieră în universităţile cu profil tehnic”.

La eveniment participă consilieri în carieră din 15 universități de stat din România, iar acțiunea se înscrie în suita de activităţi desfăşurate în vederea îmbunătăţirii metodelor şi tehnicilor de lucru în cadrul centrelor de consiliere din universităţi. Consilierea în carieră este un domeniu de actualitate, având scopul pregătirii absolvenților de universitate pentru impactul cu piața muncii.

„Conducerea Universității „Ovidius” manifestă o preocupare permanentă atât pentru formarea profesională a studenților, cât și față de inserția absolvenților pe piața muncii.
Apreciem și susținem desfășurarea acestor evenimente, deoarece în cadrul sesiunilor științifice au loc schimburi de experiențe între profesioniștii mai multor universități, fapt ce aduce un plus valoare în activitatea desfășurată la Centrul de Consiliere”, a declarat rectorul Universității „Ovidius”, prof.univ.dr. Dănuț Tiberius EPURE.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont