Tinerii români pasionaţi de marketing şi publicitate online vor putea urma cursurile programului „Online Marketing Academy” lansat de Google România în colaborare cu universităţi româneşti de top din domeniul economic, tehnic şi de comunicare.

Potrivit site-ului Universităţii din Bucureşti, prin acest program, Google vrea să răspundă interesului crescut al studenţilor români privind mediul online şi oportunităţile pe care acesta le oferă tinerilor antreprenori.

Programul-pilot al cărui prim curs are loc marţi constă în cinci cursuri a câte trei ore, care vor avea loc în perioada noiembrie – decembrie în universităţile selecţionate.

Cursurile sunt ţinute de specialişti din mediul online, de la Google şi de la agenţii de top din România şi din alte ţări.

Accesul studenţilor la cursuri este gratuit (pe baza legitimaţiei de student şi a înscrierii pe site-ul programului) iar cei mai harnici 25 dintre aceştia (în funcţie de scorul la examen, prezenţa la cursuri şi punctajul pentru exerciţiul practic) vor fi premiaţi cu câte o tabletă cu sistem de operare Android.

Potrivit sursei citate, după faza pilot, Google România vrea să implementeze acest program iar studenţii care au trecut examenul să aibă acces din ianuarie la cursurile avansate, în urma absolvirii cărora vor primi certificarea Google AdWords, cea mai cunoscută ‘emblemă’ din domeniul publicităţii online, pe care mai apoi o pot folosi fie pentru a fi angajaţi în agenţiile de advertising online de top din ţară sau străinătate, fie în deschiderea propriei agenţii.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont