Comisia Fulbright Romania-SUA invita studentii din ultimul an de studii, masteranzii, doctoranzii precum si cercetatorii romani sa aplice la Bursa Fulbright Junior Award,  prin care pot beneficia de o bursa pentru studii de masterat pe un an in U.S.A.

Ce cuprinde aceasta bursa?

Destule… precum taxele de scolarizare si universitare, transportul, precum asigurarea de boala si indemnizatia de intretinere lunara.

 

Cine poate aplica la aceasta bursa??
Aplicantii pentru bursa trebuie sa fie cetateni romani, masteranzi sau studenti in ultimul an de studiu de licenta (la o universitate de stat sau privata), sa vorbeasca fluent engleza. Candidatii pentru drept trebuie sa aiba studiile de licenta terminate.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont