Rezidentiatul 2011 pentru studentii la Medicina

Special pentru studentii la Medicina!

Ministerul Sanatatii Concursul de Rezidentiat se va tine descentralizat pe data de 20 noiembrie 2011 (tematica si bibliografie va fi unica la nivel national).

Se pare ca fata de anii precedenti, in anul 2011, concursul de intrare in Rezidentiat se va desfasura, descentralizat, la nivelul centrelor universitare cu universitati de medicina şi farmacie din Bucureşti, Iasi, Cluj-Napoca, Tg. Mures, Craiova si Timisoara.

Rezidentiatul din acest an se va desfaşura tot sub forma de test-grila cu 200 de intrebari. Punctajul de promovare va reprezenta 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de intrebari pentru fiecare domeniu.
Voi ce spuneti? E mai bine? 🙂
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont