Conducerea Universitatii Tehnice „Gh. Asachi” Iasi a inaugurat noua cantina destinata studentilor proprii. Investitia s-a ridicat la suma de 400.000 euro si a fost realizata din fonduri europene. Cantina UTI situata in zona caminelor T7-T8 are o capacitate de maxim 500 de portii pe zi si este deschisa de luni pana vineri, intre orele 12.00 – 17.00.

„Suntem bucurosi pentru ca faptul ca astazi, dupa mai bine de 13 ani, deschidem noua cantina a universitatii noastre. Aici, studentii vor manca la cele mai mici preturi din Romania. Deocamdata, aceasta va fi deschisa zilnic, exceptand sambata si duminica, si are o capacitate de maxim 500 de portii pe zi. Vreau sa precizez faptul ca aceasta cantina face parte dintr-un proiect mare al universitatii in valoare de 14 milioane euro ce include reabilitarea celor 17 camine din campusul Tudor Vladimirescu”,
a declarat rectorul Ioan Giurma.

 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont