Studentii vor sa protesteze

Studenţii ameninţă cu proteste aşa cum s-au organizat în Italia şi Anglia. Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a tăiat bugetul pentru cele peste 2.000 de locuri gratuite în taberele de iarnă, de anul acesta, care ar fi trebuit oferite studenţilor cu rezultate foarte bune la învăţătură.

Proteste studentesti ca in Anglia ?

Alianţa Naţională a Oganizaţiilor Studenţeşti din România solicită ministrului Educaţiei găsirea unei soluţii urgente pentru ca cei mai buni studenţi din România să nu îşi piardă din drepturi. Mai mult, studenţii îi cer ministrului Funeriu să-şi schimbe această atitudine faţă de tinerii din universităţi pentru a nu ajunge în situaţia colegilor lor din alte state.
Toate acestea se intampla in timp ce in Anglia, 10.000 de studenţi au protestat violent în stradă.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont