Conducerea Universității „Ovidius” din Constanța are onoarea de a vă invita la un eveniment de excepție: Decernarea Titlului de Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța jucătoarei de tenis Simona Halep , numărul 1 WTA. Ceremonia va avea loc luni, 5 noiembrie 2018, în Sala Senatului, Campus Corp A, Aleea Universității, nr. 1 începând cu orele 11. Este primul titlu de „Ambasador” pe care Universitatea „ Ovidius ” în decernează unui sportiv român.

Născută la Constanța pe 27 septembrie 1991, Simona Halep este jucătoare profesionistă de tenis ocupând, în prezent, locul I în ierarhia mondială. Simona Halep este multiplă campioană câștigând 18 turnee WTA la simplu dintre care amintim: șase turnee câștigate în 2013, două turnee în 2014, trei turnee în 2015, un turneu în 2017 și trei turnee în 2018. Este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „ Ovidius” din Constanța. Titlul de „Ambasador ” este conferit unor personalități de excepție care au promovat imaginea comunității academice și a instituției de educație și care au obținut rezultate spectaculoase într-un domeniu cultural, științific sau sportiv. Simona Halep face parte din această categorie de personalități care au făcut cunoscut numele Universității „ Ovidius” și al Constanței pe toate meridianele lumii în calitatea sa de jucătoare profesionistă de tenis.

La ceremonie va fi prezent rectorul universității, prof univ. dr. Sorin Rugină împreună cu staff-ul de conducere și corpul academic, personalități politice, culturale, și sportive, studenți.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont