Unifest

A inceput festivalul de distractii pentru studentii!

Uniunea Studentilor din Romania (USR) a dat startul luni, 15 noiembrie, celui mai mare festival de profil din Romania: UniFest 2010. La acest eveniment se mizeaza pe participarea a peste 60.000 de tineri din intreaga tara, avand in vedere ca sunt prinse in program 17 centre universitare din intreaga tara. Editia din acest an se va desfasura sub sloganul “Distractie gratis, nu degeaba!”, pana in 25 noiembrie.

Studentii sunt asteptati atat la evenimentele culturale care vor fi prinse in cursul manifestarilor, cat si la numeroasele concursuri. Cea mai mare atractie o va constitui insa mega-concertul de la Sala-Palatului din Bucuresti.

Distractie pentru studenti!

Reprezentantii USR anunta ca peste 30.000 de studenti din Romania vor beneficia de bilete gratuite la majoritatea institutiilor culturale in cadrul UniFest.

“In cadrul festivalului Unifest vor mai avea loc: Campionatul National de Fotbal dintre Facultati, concursurile Miss UniFest Bucuresti si Miss UniFest Romania precum si Conferinte, Dezbateri si Traininguri. Printre institutiile culturale la care studentii vor avea acces gratuit se regasesc Ateneul Roman, Opera precum si majoritatea Teatrelor si Muzeelor din cele mai importante centre universitare din tara, accesul studentilor in aceste institutii facandu-se pe baza carnetului de student si a invitatiei”,
au subliniat organizatorii.

Festivalul este organizat de catre studenti si pentru studenti, spiritul studentesc fiind principalul element care va sta la baza atat a organizarii cat si a participarii publicului la acest eveniment.

Start-ul la cea de a IX-a editie s-a dat luni, 15 noiembrie printr-un flashmob in piata Universitatii din Bucuresti la care peste 300 de studenti s-au sincronizat pe dansuri de haka si manginga.

Daca te intereseaza poti afla mai multe informatii, pe unifest.ro.

Enjoy!!!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont