Studiile de specialitate au arătat că o gumă de mestecat înainte de masă domoleşte pofta de mâncare.Iar aromele de papaya sau mango alungă şi pofta de dulce.

Cum sa-ti potolesti poftele culinare

Cateva trucuri pentru a-ti potoli pofta de dulce si nu numai:

Spală-te pe dinţi

Când ţi se face poftă de ceva dulce, spală-te pe dinţi sau clăteşte-ţi gura cu apă de gură. În felul acesta, alungi pofta de ciocolată.

Inspiră parfum de vanilie

Când ai un atac de foame, miroase dintr-o sticluţă cu ulei esenţial de vanilie. Mirosul eliberează serotonina şi alungă poftele.

Foloseşte presopunctura

Apăsaţi cu degetul arătător timp de 20 de secunde în punctul dintre nas şi buza superioară. Stimularea acţionează direct asupra centrului apetitului din creier şi inhibă pofta de mâncare.

Nu sări peste micul dejun

Cine se hrăneşte corect la micul dejun nu mai resimte senzaţia de foame până la masa de prânz.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont