Un robot care face sandwich-uri în mai puţin de un minut. Digi24 relateaza in pagina sa online despre invenţia semnată de doi studenţi din Cluj, una pe care acum tinerii ingenioşi vor să o transforme într-o afacere de succes. Un semn încurajator este faptul că inovaţia a fost deja distinsă cu un premiu la un concurs de specialitate.

Ca orice inovaţie, şi aceasta a apărut dintr-o necesitate şi anume din lipsa de timp, care îi face pe tot mai mulţi oameni să ignore masa de dimineaţă. În plus, la facultate s-a organizat un concurs un concurs de roboţi, la care cei doi tineri s-au prezentat cu acest proiect.

„Cum îi ajuta acest robot pe oameni? Nu scurtează neapărat timpul în care este făcut un sandwich, dar ne scuteşte pe noi de munca asta. Şi atunci putem să-i dăm o comandă şi în timp ce el execută ce are de făcut noi mergem şi ne vedem de alta treabă, ne uităm la emisiunea preferată, sau citim o revistă, o carte sau fiecare ce are de făcut”, spune Alex Pop, baschetbalistul inovator.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont