Jim Sproull este un american ca oricare altul, poate ceva mai instarit si mai orientat in planificarea veniturilor proprii. Posesor de Mercedes 230SL fiind, era si de asteptat ca omul sa isi doreasca sa petreaca ceva mai multa vreme in garaj. Pe deasupra, Jim are ca hobby tamplaria.

Putea, ca oricine de altfel, sa isi amenajeze atelierul prin ingramadirea aleatoare a tot ceea ce nu ii mai e de folos prin casa. Insa… Jim a hotarat sa fie artizanul garajului green-style.

Primul pas a fost achizitionarea unui acoperis Hydrotech, care nu numai ca reduce umiditatea si supraincalzirea aerului, dar constituie si un habitat prietenos si usor de intretinut pentru pasari si plante. Da, pe Hydrotech poti sa cresti si o mica gradina suspendata, cu conditia sa nu ai rau de inaltime, fiindca trebuie sa te cocoti pe acoperis in fiecare zi ca sa ai grija de plante.

sproullradke2

Al doilea pas a fost dotarea garajului cu izolatie din celuloza, accesorii din lemn reconditionat si un sistem de incalzire pe baza de infrarosii care incalzeste doar oamenii, nu si aerul din incapere.

Masa de lucru a lui Jim este realizata chiar de catre el, dintr-o pista de bowling data la casat. Practic toate mobilele si obiectele din garaj sunt solutii green adaptate de Jim la nevoile proprii.

28e506d43e1c31f5bd689b4df23207948834e230

Am doua intrebari pentru domnul Sproull:
1. Cu asa garaj, mai petrece timp in casa?
2. Cum reuseste sa il pastreze intr-o asa curatenie lucie?

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont