Daca nu ai timp sa ajungi anul acesta la mare nu te intrista!  Mai exista si alte optiuni. Optează pentru o cremă autobronzantă.

Cum aplici corect crema autobronzanta?

Va oferim cateva sfaturi  esenţiale în aplicarea ei:

1. Exfoliere

Înainte de aplicarea cremei autobronzante, pentru un bronz cât mai uniform, ai nevoie de o exfoliere blândă a pielii tale. Foloseşte un gel de duş cu particule abrazive sau pune pe un burete o linguriţă de zahar sau de mălai. Spală-te (folosind mişcări blânde) cu acesta pe tot corpul. Insistă la încheieturi.

2. Hidratare

După ce te-ai şters bine cu un prosop moale de bumbac aplică un strat, pe tot corpul, de loţiune sau cremă hidratantă. În comerţ există deja câteva tipuri care au deja pigmenţi de colorare (mai slabi decât cei din loţiunea autobronzantă). Acest lucru te va ajuta să obţii un bronz frumos, uniform.

Pentru faţă şi decolteu urmează aceeaşi paşi, iar pentru o aplicare mai uniformă a cremei autobronzante utilizează un burete (foloseşte numai produse adaptate tipului tău de piele, autobronzant special pentru faţă şi decolteu) .

3. Masaj

După ce ai aplicat pe toate zonele corpului cremă autobronzantă încearcă să te masezi astfel încât emulsia să se absoarbă cât mai bine în piele. Înlătură excesul cu o dischetă demachiantă sau cu un şerveţel şi nu te îmbrăca până ce aceasta nu s-a absorbit complet în piele.

4. Pentru un aspect cât mai natural

Dacă vrei să creezi un aspect cât mai natural foloseşte pentru umeri, gât sau braţe un stat de cremă autobronzantă mai închisă la culoare (de regulă, pe zonele mai reliefate ale corpului soarele te prinde mai puternic).

5. Machiaj în culori arămii

Îţi doreşti un aspect cât mai natural? Optează pentru produsele speciale de machiaj din gama “bronze”. Pentru obraji aplică o pudră în nuanţe mai calde, dar care să nu-ţi închidă nuanţa iniaţială a cremei autobronzante. Pentru buze foloseşte un ruj mat, care să nu difere foarte mult de nuanţa naturală, iar pentru pleoape foloseşte un fard nu prea sclipitor, în nuanţe de maro şi bej.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont