Castravetele este foarte bun atat pentru frumusete cat si pentru sanatate. Va oferim cateva sfaturi despre cum poti sa te bucuri de beneficiile castravetilor:

Beneficiile castravetilor

Castravetele slăbeşte. Castravetele are calorii negative, cea ce înseamnă că organismul consumă mai multe calorii decât conţine alimentul, deci organismul este forţat să scoată din depozite.

Castravetele are proprietăţi diuretice
şi este indicat în cazul celor care reţin apa sau au probleme cardiovasculare.

Castravetele previne bolile de rinichi. Prin efectele sale diuretice, dar şi prin aportul de apă, vitamine şi minerale, castravetele este util îîn prevenirea, dar şi tratarea bolilor de rinichi, în special pentru pietrele la rinichi.

Castravetele este util în cosmetică. Castravetele elimină sebumul, închide porii, curăţă în profunzime tenul sau părul, hidratează şi hrăneşte pielea feţei sau a capului.

Castravetele elimină cearcănele. Se folosesc felii răcite la frigider, care apoi se pun pe ochii cu cearcăne şi se lasă să acţioneze 10 minute.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont