Studentii de la Universitatea din Bucuresti protesteaza

Un grup de studenţi a încercat joi seară să ocupe un amfiteatru al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Bucureşti, în semn de protest pentru bugetul mic alocat Educaţiei.

Vlad Nistor, decanul de la Facultatea de Istorie, a afirmat că studenţii sunt civilizaţi şi mulţi dintre ei au idei interesante.Tinerii au lăsat-o pe Zoe Petre să-şi susţină cursul în amfiteatrul ocupat de ei, dar unii dintre ei au rămas în sala de curs.

„Azi noapte am fost acolo, am discutat cu ei. A venit şi rectorul care nu are nicio problemă cu ei. Singura noastră teamă era să nu fie distrugeri de mobilier, dar am văzut că sunt civilizaţi”

a spus Vlad Nistor.

Tags:
1 Comentariu
  1. Ssh 12 ani în urmă

    O daa:)) foarte convingator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont