Filme tari

Filme tari


GEN:HORROR/THRILLER AN:2009 DURATA:86 MINUTE


Filmul este despre povestea a 2 tineri Katie si Micah care se muta intr-o casa nou in San Diego.Katie e o persoana inclinata spre ocultism si paranormal avand tangente cu acest domeniu inca de mica.Curand ajunge si Micah sa o creda pe Katie ca noua lor locuinta este bantuita.Cei doi sunt avertizati de un medium ca toata casa este bantuita de o prezenta malefica, demonica.Tineri obtin o tabla quija si incearca sa ia legatura cu demonul iar rezultatul este terifiant.


Filmul este original si nu veti gasi secvente cu sange sau prea multe efecte speciale, dar in mod sigur va va inspaimanta prin efectul de realitate pe care l-au produs producatorii filmului.
A must see pentru fani filmelor de groza !

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont