Ca un oras mare ce se respecta Constanta nu duce lipsa de mall-uri.
Principalele mall-uri din oras sunt: City Park si Tomis Mall.
Se dorea inca un mall:”Trident Plaza” in zona veche a orasului, un proiect care sa combine un mall, un hotel si un spatiu pentru birouri.Proiectul trebuia realizat pe valea portului, insa acesta a fost abandonat.


City Park

City Park se afla pe malul lacului Tabacariei.Este cel mai nou dintre mall-uri.Nenumarate firme au sediul in incinta cladirii, peste 100 spun cei din administratia mall-ului:Nike, Esprit, Zara, Bherska, Bamboo, Original Marines, Diverta, Lotto, Lacoste si multe altele.Mall-ul beneficiaza de o terasa ce ofera o vedere superba lacului Tabacariei.

Atat locuitorii Constantei, cat si turistii care viziteaza anual litoralul aveau nevoie de un loc unde sa se simta bine, de un loc in care sa se regaseasca. Acesta este City Park Mall of Constanta. City Park Mall of Constanta este cel mai grandios proiect de shopping, leisure si entertainment din orasul Constanta, rezultatul unei investitii de peste 70 milioane de euro.

*Pentru a ajunge la City Park cu RATC puteti folosi Autobuzul 100 sau 102.


Tomis Mall

Tomis Mall este un mall cu traditie pentru toti constanteni.A suferit mult datorita reparatiilor.Si aici regasim multe firme prestigioase:Sevda, Bigotti, Apple, Kenvelo, Stone Creek, Banca Transilvaniei.

TomisMall este deschis in fiecare zi (inclusiv sambata si duminica) intre orele 9.00 – 22.00, etajele III, IV si V sunt deschise de luni pina duminica de la 09.00 la 02.00 noaptea.

*Pentru a ajunge la Tomis Mall cu RATC folositi majoritatea autobuzelor ce pleaca de la gara fara 100.


Tom Mall-Carrefour

Tom Mall-„Carrefour” este situat la iesire din oras.Locul este binecunoscut.Gasiti aici magazine renumite ca Media Galaxy, Bricostore, Leonardo si bineinteles Carrefour.Preturile sunt mici in hypermarket iar cateodata poti astepta cam mult la case.

TOM Constanta Shopping Center te asteapta in fiecare zi cu peste 80 de magazine cu branduri de renume, precum si cu o zona de restaurante special amenajata, astfel ca tu sa te poti bucura din plin.

*Pentru a ajunge la Carreofur cu RATC puteti folosi 100C sau 43C.


Tags:
2 Comentarii
  1. becks 15 ani în urmă

    Bun articol! or sa mai faca ei sigur mai multe mallluri

  2. smenareala 14 ani în urmă

    pui fript in CAreforu cel mai tare :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont