(Sponsored Post) Ati vazut noul videoclip de la HEINEKEN? Armin Van Buuren va da pe spate cu o noua piese superba!

Alaturi de renumitul DJ Armin Van Buuren HEINEKEN a demarat o creative campanie ce vizează adulții tineri, atunci când aceștia consuma bauturi alcoolice pe și în jurul ringului din cluburi. In cazul in care nu stiti despre celebrul DJ va reamintim faptul ca Armin Van Buuren este detinatorul poziției secunde în DJ Mag Top 100. A intrat în istoria celebrului sondaj de popularitate al revistei DJ Magazin, fiind votat de 5 ori numărul 1.

Astfel casa de discuri olandeză Armada Music (fondata in 2003) s-a asociat cu HEINEKEN pentru a produce acest inedit experiment social! La nivel international Campania acceasta poarta denumirea de ”Dance More, Drink Slow” (Dansează Mai Mult , Bea Mai Lent) , si converge un mesaj puternic cu privire la consumul responsabil de alcool, într-un mod creativ, si deosebit de convingător. Acesta se concentrează pe a face din consumul moderat de alcool, un comportament aspirațional atunci când tinerii se distreaza prin oras, in cluburi sau baruri, accentuand importanța autocontrolului in ceea priveste bautura.


Se pare ca Armin van Buuren chiar a lansat si o noua melodie pentru aceasta campanie inedita. Melodia poarta numele de “Save my Night”. Versurile acestei piese incurajeaza desigur moderatia in timpul noptilor de clubbing! Pentru fanii trance / Armin van Buuren piesa va fi disponibila in circa 42 de tari si va putea fi accesata de abia pe 6 ianuarie. Stati alaturi de Student pe net si va vom oferi noi linkul cu aceasta piesa bestiala! Iata ce spune Armin Van Buuren, fondatorul Armada Music despre consumul moderat de alcool.

Armin van Buuren : “Motivul pentru care Armada Music a demarat un parteneriat cu Heineken pentru “Dance More, Drink Slow” este simplul fapt că avem o oportunitate fantastică și responsabilitatea de a stabili o legătură mai strânsă cu publicul nostru și de a încuraja schimbarea de comportament! Când mixez pentru mii de iubitori de muzică , eu vreau ca ei să se bucure de acest moment, să și-l amintească după ce noaptea s-a terminat. Acest lucru înseamnă că și consumul de alcool trebuie făcut cu moderație, pentru ca momentul să nu fie pierdut .

Ideea finala? Consumul moderat de bautura va aduce doar beneficii!!!

Vrei sa te bucuri de melodiile DJ-lor din cluburi precum cele create de Armin van Buuren? Bea mai incet, savureaza momentul! Mai putin alcool, mai multa distractie! Nu uitati sa recomandati acest articol prietenilor pe Facebook / Twitter cu #DMDS si stati alaturi de noi pentru super melodia semnata Armin van Buuren!!! Merita…..

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont