Pret web design Constanta

Salut! Vrei sa afli preturile pentru crearea de site-uri? Citeste mai jos si vei afla!

Deci cat costa un web site ? Vrei sa vezi preturi web design ? Sa vedem ofertele de creare site!

In primul rand e clar: pe internet vei gasi o multime de preturi pentru realizarea unui site web, incepand de la 50 de lei si ajungand la sume de cateva mii de euro sau poate chiar mai mult.

Sper ca stii ca diferenta intre aceste preturi o face calitatea, ca in orice domeniu un produs ieftin nu poate sa fie atat de bun precum un produs mai scump. Costurile de realizare ale unui produs ieftin sunt mici la fel si rezultatele obtinute in urma lui, pe cand costurile unui produs scump sunt mai mari dar si rezultatele sunt pe masura.

Daca vrei ceva bun trebuie sa ai buget pe masura nu? Hmm….

Ce implica aceste un bugt pe masura?

– In primul rand  este necesar ca siteul  sa aiba o grafica profesionala care sa atraga utilizatorul pe site-ul dvs. In grafica site-ului se iau in calcul mai multe elemente (culori, elemente grafice statice, dinamice, logo, asezarea butoanelor in pagina, asezarea informatiei in pagina, asezarea linkurilor in pagina, fonturile folosite, marimea fonturilor, culoarea textului etc etc …) Toate puse la un loc fac un site frumos! 🙂

– Pentru ca un site sa fie functional trebuie programat de asa natura incat sa respecte anumite reguli de functionalitate si sa nu apara erori in utilizarea sa de catre vizitatorii site-ului. Pentru asta avem nevoie de un programator (un tocilar 😉 ) cu experienta care poate face site-ul sa functioneze perfect pe toate browserele existente la parametrii maximi.

– Dupa ce site-ul este realizat, este nevoie de o strategie de marketing online pe termen lung pusa foarte bine la punct de un specialist cu experienta in acest domeniu. Fara aceasta campanie de promovare pe termen lung realizarea site-ului devine nula.

In final pot spune ca un site profesionist poate incepe de la 200 RONI insa!! …. cu cat alocati un buget mai mare cu atat rezultatele sunt mai bune si implicit banii alocati se intorc mai multi!

Daca vrei o estimare exacta de pret pentru site-ul tau trimite un mail la contact@studentpenet.ro sau foloseste formularul din pagina de contact!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont