În perioada 09 – 11 noiembrie 2011, Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR) împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Proiectelor în Domeniul Sănătăţii (APPDPDS),va continua campania anuală de donare de sânge adresată studenților.

Campania anuala de donare de sange adresata studentilor

În București, proiectul națională “Sângele înseamnă Viață! Donează sânge și/sau celule stem” se va desfăşura în trei locații, respectiv Rectoratul UPB, Facultatea de Medicină Veterinară și UPB Polizu. Sesiunea de recoltări sangvine va avea loc zilnic , în intervalul orar 830 – 1230 și va fi găzduit în incinta Rectoratului Universității Politehică București.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont