Arnold Schwarzenegger – presedintele Uniunii Europene (UE)?

Arnold Schwarzenegger, care a trecut, de etapa de filme de acţiune hollywoodiene si a devenit un politician de succes avand postul de guvernator al Californiei, ar putea candida la preşedinţia Uniunii Europene (UE), a anunţat marţi presa americană.

 

„În următorii ani, Uniunea va trebui să îşi găsească un preşedinte de mai mare anvergură, cineva capabil să unifice Europa”

Terry Tamminen, fostul şef de cabinet al lui Schwarzenegger

 

După două mandate la conducerea Californiei, au apărut o serie de zvonuri cu privire la viitorul politic sau cinematografic al guvernatorului.

 

Francezii nu vor un german, germanii nu vor un italian. Vor alege, mai degrabă, un european plecat în Statele Unite, resuscitând viziunea unui Washington sau a unui Jefferson, pentru o Europă unită”

Tamminen

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont