Cei care instaleaza aplicatia Prevyou pentru smartphone-uri si tablete iOS si Android si raman activi/logati in aplicatie pot castiga un weekend la mare de 1 Mai 2012.

In perioada Miercuri – Joi (25- 26 Aprilie 2012), echipa Prevyou va sonda utilizatorii aplicatiei Prevyou care sunt online la acel moment. Utilizatorii gasiti activi/online la momentul respectiv se vor califica pentru castigarea premiului “Prevyou te duce la mare de 1 Mai” constand in cazare pentru 2 persoane in statiunea Mamaia in perioada 28 Aprilie – 2 Mai 2012. Castigatorul concursului este ales aleator din grupul celor calificati. Selectarea si anuntarea castigatorului se va face in data de vineri, 27 Aprilie 2012.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului gasiti la http://www.prevyou.ro/Facebook/TermeniConcurs

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont