Schimbarea se va face din 12 decembrie

O stire importanta pentru toti studenti, mersul trenului se schimba in curand!

Căile Ferate Române (CFR) anunţă călătorii că din 12 decembrie se face trecere de la planul de mers de tren 2010 la cel pentru anul 2011.

Schimbarea planului de mers presupune mai multe modificări. Astfel, anunţă oficialii CFR, perioada de vânzare cu anticipaţie a biletelor va fi redusă de la 30 până la 22 de zile.

Pentru trenurile care vor circula în perioada 10-18 decembrie, biletele vor fi puse în vânzare de la data de 19 noiembrie. În această perioadă nu se vor putea cumpăra legitimaţii prin sistemul de vânzare online, pentru a fi evitate alegerile eronate care se pot sproduce datorită schimbărilor de mers al trenurilor.

Deci, pregatiti-va sa vedeti schimbari de orar pentru personalul de Buzau, personalul de Calarasi sau rapidul de Suceava Nord 🙂

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont