Mai sunt trei zile până când vom fi martorii unui eveniment pe care oamenii nu l-au mai întâlnit în timpuri moderne: ora 11:11, în ziua de 11.11.11.

Sfarsitul lumii  pe 11.11.2011?

Nimic nu va mai fi la fel ca înainte, avertizează cercetătorii. Mai multe echipe întregi de numerologi, metafizicieni şi teoreticieni îi avertizează pe oameni că Pământul se va „trezi”, iar un portal se va deschide cu scopul de a ne transporta într-o altă dimensiune. Alţii vin cu ipoteze mai domoale, una dintre ele referindu-se la schimbarea conştiinţei oamenilor.

Pentru masoni cifra 11 are o rezonanţă specială. Unii consideră că are proprietăţi transcendente sau reprezintă dualitatea bun-rău – eterna luptă antagonică dintre Dumnezeu şi Satan.

Astfel de teorii ale conspiraţiei menite să sperie lumea susţin sus şi tare că cifra 11 este menită să aducă dezastru. Ei îşi bazează ideile pe tragicele evenimente care au avut loc pe 11 septembrie 2001 la New York (Statele Unite) când avionul cu numărul 11 a intrat în turnurile gemene.

Alţii consideră că se va împlini profeţia Sfântului Malachia, care a prezis că vor fi 112 papi înainte de a veni sfârşitul lumii – Papa Benedict fiind al 111-lea.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont