Ali Marius Ghiulser a absolvit doar trei examene la Facultatea de Medicină de la Universitatea Ovidius: educaţie fizică, limba engleză şi informatică. Tulceanul a fost pus ieri în libertate de Judecătoria Tulcea, deşi Parchetul propusese reţinerea lui pentru 29 de zile.

Ali Marius Ghiulser (34 de ani) din Tulcea s-a angajat la 1 octombrie 2010 la Spitalul Judeţean Tulcea, unde a lucrat, la Unitatea de Primiri Urgenţe până la data de 2 noiembrie. El a fost angajat pe postul de medic generalist.

La angajare a prezentat mai multe acte, printre care şi xerocopii de pe Diploma de licenţă din data de 11 octombrie 2005, emisă de Universitatea Ovidius Constanţa – Facultatea de Medicină, un certificat de medic specialist medicină de familie din data de 1 februarie 2010, emis de Ministerul Sănătăţii Publice, Certificat de membru din data de 27 septembrie 2010, emis de Colegiul Medicilor Tulcea şi adeverinţa din data de 26 noiembre 2005, emisă de Ministerul Sănătăţii Publice. Toate acestea au fost falsificate

stirea pe Adevarul Constanta

Tags:
1 Comentariu
  1. Silvia 13 ani în urmă

    Cred ca sunt multi medici ca el in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont