Un număr de 125 de locuri bugetate şi 1.232 de locuri cu taxă la studiile de licenţă sunt propuse de Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava pentru sesiunea de admitere din septembrie şi alte190 de locuri bugetate şi 1.150 de locuri cu taxă la programele de masterat.

Potrivit unui comunicat de presă al Universităţii sucevene, pentru sesiunea de admitere din septembrie 2013, instituţia academică propune absolvenţilor de liceu 125 locuri bugetate, din care 12 pentru etnicii români din Republica Moldova cu Bacalaureat susţinut în România şi cinci pentru absolvenţii de liceu de etnie rromă, precum şi 1.232 de locuri cu taxă la diverse programe de licenţă, din care 269 la învăţământ la distanţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Totodată, pentru programele de masterat, oferta Universităţii „Ştefan cel Mare”(USV) Suceava cuprinde 190 de locuri bugetate şi 1.150 de locuri cu taxă, la care se adaugă 35 de locuri pentru românii de pretutindeni.

„Menţionăm că nu toate programele de masterat au derulat sesiune de admitere în luna iulie. Prin urmare, la aceste specializări, toate locurile sunt disponibile, astfel încât absolvenţii licenţiaţi în 2013, dar şi cei din anii anteriori, pot beneficia de şansa de a ocupa un loc fără taxă / cu taxă la programul de masterat ales”, se precizează în comunicatul USV.

La studiile doctorale în regim fără taxă sunt 25 de locuri pentru tineri din România şi zece locuri pentru tineri din afara ţării, precum şi 51 de locuri cu taxă pentru cele 14 domenii de doctorat.

Oferta Universităţii sucevene cuprinde 47 de programe de studii de licenţă şi 36 programe de studii universitare de master, corespunzătoare celor şase domenii de cunoaştere: ştiinţe inginereşti, ştiinţe naturale, ştiinţe economice şi administrative, ştiinţe umaniste, ştiinţe sociale şi sănătate.

Sesiunea de admitere se va derula în perioada 5-12 septembrie 2013, iar înmatriculările vor avea loc până la 20 septembrie.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont