Ca raspuns la preocuparea manifestata in aceste zile de catre universitati si studenti cu privire la fondurile alocate programului Erasmus, preocupari generate de unele comentarii aparute in presa, ANPCDEFP precizeaza ca toate universitatile din Romania participante la programul Erasmus au primit deja 80% din fondurile contractate pentru intreg anul academic 2012-2013, ceea ce nu are cum sa creeze probleme in derularea mobilitatilor studentilor si cadrelor didactice.
Restul de 20% din sumele contractate pentru mobilitati se transfera in fiecare an universitatilor in perioada martie-aprilie a anului urmator. Nu exista nici un motiv pentru care acest ciclu de plati sa fie modificat.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont