Universitatea din Bucureşti, împreună cu partenerii săi, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara şi compania Softwin, organizează în data de 18 octombrie 2012, conferinţa finală şi atelierul de diseminare al proiectului POSDRU – 26646 ‘Formare continuă de tip ‘blended learning’ pentru cadrele didactice universitare’.

Evenimentele reprezintă o excelentă ocazie de informare a actorilor interesaţi cu privire la derularea activităţilor şi diseminarea rezultatelor proiectului.

Conferinţa finală şi atelierul de diseminare al proiectului se adresează categoriilor de specialişti care, în derularea activităţii lor, intră în contact cu aspecte esenţiale din domeniile asigurarea calităţii în învăţământul superior, învăţarea centrată pe student şi practica profesională a studenţilor, cât şi persoanelor interesate de metodologia de învăţare de tip ‘blended learning’ şi oportunităţile pentru formarea şi dezvoltarea profesională a cadrelor didactice universitare.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 9.00 la Amfiteatrul Stanciu Stoian (Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei) din Şoseaua Panduri, nr. 90, sector 5, Bucureşti.

AGENDA

JOI, 18 OCTOMBRIE 2012

Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei Şos. Panduri, Nr. 90, sector 5, Amfiteatrul Stanciu Stoian

9.00 – 9.30 Înregistrarea participanţilor

9.30 – 10.00 Sesiunea oficială de deschidere

* Reprezentant al conducerii Universităţii din Bucureşti

* Conf. univ dr. Lucian CIOLAN, Manager de Proiect, Universitatea din Bucureşti

* Prof. univ. dr. Adrian OPRE, Coordonator Universitarea Babeş Bolyai, Cluj-Napoca

* Prof. univ. dr. Ion DUMITRU, Coordonator Universitatea de Vest din Timişoara

* Reprezentant SOFTWIN

10.00 – 11.00

* Prezentarea Impactul proiectului – câteva repere – Anca Borzea, Responsabil monitorizare şi Cosmina Mironov, Coordonator formare, Universitatea din Bucureşti

* Prezentarea Sustenabilitatea proiectului. Oportunităti de dezvoltare pentru viitor – Lucian CIOLAN, Manager de Proiect, Universitatea din Bucureşti

* Dezbateri pe marginea prezentărilor.

11.00 – 11.30 Pauză de cafea

11.30 – 12.30 PANEL – Formarea şi dezvoltarea competenţelor profesionale ale cadrelor didactice universitare

* Formatori si cursanti de la cele trei module

12.30 – 13.30 Prânz

13.30 – 15.30 WORKSHOP Dezvoltarea de programe ‘blended learning’ în mediul

universitar

* Moderator: Conf. univ dr. Lucian CIOLAN, Manager de Proiect, Universitatea din Bucureşti

15.30 – 16.00 Concluzii şi Încheiere

Proiectul este finanţat din Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 1, Domeniul Major de Intervenţie 1.3., prin contractul POSDRU/57/1.3/S/26646.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont