In data de 18 Martie, la ora 9, la Campus I, în cadrul manifestărilor aniversare dedicate Universităţii „Ovidius” la 50 de ani de existenţă, este programat Târgul de oferte educaţionale, în ciclul Zilelor Porţilor Deschise.

La ora 10, la sediul din bulevardul Mamaia, va avea loc dezvelirea statuii lui Ovidius Publius Naso, realizată de artistul plastic Elena Surdu Stănescu, precum şi dezvelirea plăcii memoriale.

În deschiderea adunării solemne ce va avea loc la ora 11, în Aula Magna, corul Operei va interpreta Imnul de stat şi imnul Gaudeamus, după care studenţii de la Jurnalism vor prezenta filmul realizat de ei „Universitatea la 50 de ani”, sub îndrumarea conf. univ. dr. Ana Maria Munteanu, Facultatea de Litere.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont