Din toamna trecuta, preţul chiriilor la garsoniere a scăzut cu 12%

Doriti sa  închiriati un apartament sau o garsoniera? Acum exista oferte pentru toate buzunarele.

Pentru cei care nu îşi permit să dea sute de euro lunar, iată unde sunt zonele cu cele mai avantajoase oferte, o analiză realizată de portalul imobiliare.ro: pe baza anunţurilor înscrise în portal reiese, că în Constanţa, cele mai multe oferte avantajoase sunt în zonele CET sau Energia, unde preţul cerut pentru închirierea unei garsoniere mobilate, în stare bună, porneşte de la 140 de euro/lună.

Dacă va doriti un apartament cu două camere,  preţul chiriei porneşte, în cazurile fericite, de la cel puţin 170 – 180 de euro/lună. Astfel de oferte pot fi găsite în zonele Boema, dar şi în Tomis Nord sau Tăbăcărie.

Apartamentele cu trei camere pot fi închiriate cu 250 de euro/lună, zonele cu cele mai multe oferte de acest gen pe piaţă fiind Far, Tomis II, Tomis Nord, Dacia.

Inchirieri constanta

În comparaţie cu începutul toamnei trecute, chiriile sunt cu până la 12% mai mici, în cazul garsonierelor din Constanţa, tendinţa  de scădere se înregistreaza in toată ţara.

„Pe fondul prelungirii crizei imobiliare, tot mai mulţi proprietari au preferat să îşi închirieze apartamentele, ceea ce a determinat o creştere a numărului de oferte şi implicit scăderea preţurilor. Nici volumul cererii nu excelează în această perioadă. În comparaţie cu începutul toamnei trecute, chirii-le sunt cu până la 12% mai mici. Cele mai mari diferenţe există la garsonierele din Constanţa (-11,9%) şi Timişoara (-8,9%), dar şi la apartamentele cu două (-7,2%) şi trei camere (-8,3%) din Cluj-Napoca”.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont