REZULTATE ALEGERI CONSTANTA: Radu Mazăre al 4-lea mandat ca primar

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012: Candidatul USL la Primăria municipiului Constanţa, Radu Mazăre a  câştigat un nou mandat de primar cu 65 la sută din voturi!

„Pot să vă spun că după numărarea a 50 la sută din secţiile de vot sunt noul şi următorul primar al Constanţei, la al patrulea mandat, cu aproximativ 65 la sută. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, vreau să le spun constănţenilor că voi fi ca şi până acum primarul tuturor, vreau să le spun că voi avea grijă de ei, vreau să le spun că voi continua toate programele şi politicile pe care le-am făcut până acum pentru că procentul obţinut îmi confirmă faptul că am avut dreptate şi atunci când am avut grijă cu proiecte şi cu programe sociale, dar şi atunci când ne-am străduit să promovăm turismul sau când am făcut locuinţe ieftine pentru tineri”, a afirmat Mazăre, după miezul nopţii, într-o conferinţă susţinută la sediul PSD Constanţa.

„Campania pe care am făcut-o nu a fost foarte virulentă, foarte vehementă, în mod intenţionat nu am vrut să fac o astfel de campanie, în mod intenţionat nu am vrut să cheltuiesc bani mulţi şi contracandidaţii mei au cheltuit bani foarte mulţi în campanie, pentru că am considerat că în 12 ani am demonstrat ce sunt în stare să fac”, a mai declarat candidatul USL.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont