Zilele trecute au fost organizate  noi descinderi la magazinele ce comercializează plante etnobotanice. Controalele au vizat cele zece spaţii comerciale care au fost închise în momentul în care s-au organizat descinderile nocturne din luna decembrie.

„Dorim să mergem la magazinele pe care nu am putut să le controlăm la ultima iniţiativă. La momentul respectiv s-au anunţat între ei, iar unii au apucat să închidă magazinele. Acum vom merge să îi luăm pe neaşteptate. Nu cred că se gândesc că vom face descinderi pe timp de zi”

a declarat prefectul înaintea acţiunilor de control.

Primul magazin a fost cel din apropierea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Prefectul a remarcat că proprietarii magazinului de pe bulevardul Tomis numărul 144 nu au luat niciun fel de măsură, deşi Garda Financiară a sesizat aceste nereguli şi în timpul controlului dinaintea sărbătorilor de iarnă,

„dar, în schimb, au schimbat personalul”.

Patronul magazinului a primit o amendă cu valoarea cuprinsă între 8.000-10.000 lei, iar spaţiul comercial a fost închis.

De asemenea, magazinul de pe strada Frunzelor, cele două magazine de pe Bulevardul Mamaia şi cel de pe strada Dr. Alexandru Marcovici au primit vizita prefectului, inspectorilor şi organelor de poliţie. Şi aici s-au semnalat nereguli în ceea ce priveşte emiterea bonului fiscal.

S-a remarcat faptul că magazinele nu respectau condiţiile normale de igienă, iar mulţi dintre angajaţi nu aveau contracte de muncă.

Din toate magazinele s-au confiscat cantităţi mari de substanţe psihotrope pentru a fi supuse analizei şi a se verifica dacă sunt ceea ce pretind a fi -îngrăşăminte şi seminţe.

Magazinele de vise din Constanta se ichid
Tags:
1 Comentariu
  1. justitiarul 12 ani în urmă

    Nu-mi vine sa cred ochilor…. Prefectul, inspectorii si organele de politie au constatat lipsa bonului fiscal ( evaziune fiscala minuscula) la magazinele de ,,vise”? Oameni buni, statul nu inchide aceste magazie datorita avantajelor financiare. Nimeni nu mai gandeste in tara asta? Stiti cate vieti au bulversat aceste magazine? Cate destine au frant? Vina este a societatii si mai ales a celor care trec prin cosmarul etnobotanicelor. Acestia au concluzionat ca reprezinta ,,o mare rusine” si refuza sa vorbeasca despre acest lucru. Ignoranta nu rezolva nimic. Consumul de ierburi psihotrope reprezinta, in esenta, o boala. Daca voi ignorati boala, aceasta nu va va ignora, ci va sapa adanc… Ripostati, protestati, strigati chiar, faceti orice pentru a va face auziti! Sprijiniti-ii pe cei afectati de ,,mirajul viselor false ”, salvati-va prietenii, fratii, copii ! Nu ascundeti, vorbiti, cereti ajutor, uniti-va! Aceste magazine trebuie sa dispara.
    Magazinul din apropierea Spitalului Clinic Judetean este renumit pentru comercializarea celor mai ,,rafinate ” prafuri. Cum de nu au descoperit autoritatile nimic suspect pana acum? L-as intreba pe dl. Prefect care ar fi reactia dumnealui daca ar afla ca fiul/fica consuma astfel de produse? Ar trata problema la fel?
    Spuneti – NU DROGURILOR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont