A fost votat proiectul privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Restaurarea şi reamenajarea promenadei şi a spaţiilor verzi din zona Vraja Mării – Cazino – Port Tomis”.

Potrivit proiectului HCLM, lucrările au o valoare estimativă de patru milioane de euro şi vor fi realizate prin zona Metropolitană. Reamenajarea promenadei va fi finanţată prin intermediul programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 1 – Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor.

Reconstructie Cazino Constanta

În acest fel, se urmăreşte reparaţia şi refacerea zidurilor de sprijin, reabilitarea aleii de prome-nadă, realizarea unei alei pietonale în parc, scări, ziduri de sprijin ale taluzurilor şi rampelor scărilor, reamenajarea zonei de promenadă (faleză şi parc) în stilul arhitectonic al anilor 1903 – 1905 (Art Nouveau) cu mobilier urban, stâlpi de iluminat de epocă, umbrare, dar şi reabilitarea reţelei edilitare.


Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont