Trupa  de   teatru   „Pionii”   s-a  înfiinţat  în  primăvara  lui  2010  existând  ca  o  familie  ce  a  urcat  pe  numeroase scene: Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, Aula Magna a Academiei de Tehnică Militară, Sala de Spectacol a Primăriei Olteniţa, Casa de Cultură Mangalia şi Glandale Art Cafe.

Printre  spectacolele  trupei se  numără  „Socru’  cu trei nurori”,  „Apă  de Havel”  şi „Dresoarea  de fantome”, cu acestea trupa participând la numeroase festivaluri, precum ASUBFest, Zilele ATM, festivalul Amfora – ocazie cu care unul dintre membri, Adi Bilă, student la matematică, a primit premiul pentru cel mai bun actor al festivalului, Unifest, Arta’n dar.

Trupa  de  teatru  primeşte  din  toamnă  noi actori, sub îndrumarea lui Ionuţ Dobre.

Pentru  mai  multe  informaţii  despre  trupa de teatru, vizitaţi  pagina  de  Facebook  a  trupei http://www.facebook.com/Pionii.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont