Informatii despre Mozilla Firefox.

Firefox

Firefox


Mozilla Firefox (abreviat oficial ca Fx, neoficial ca FF) este un browser de web dezvoltat de Fundaţia Mozilla. Firefox este al doilea browser ca număr de utilizatori, după Internet Explorer, fiind folosit de aproximativ 30% din utilizatorii internetului.

Firefox are multe facilităţi cum ar fi navigarea cu file, un sistem împotriva phishingului şi al spyware-ului, plus o facilitate de gestionare a descărcărilor.

Este foarte configurabil – se pot adăuga multe extensii făcute de dezvoltatori independenţi; gama de extensii este foarte largă, fiind disponibile aproape 2000 de extensii de cele mai diverse facturi.Printre cele mai populare extensii se numără NoScript (opreşte rularea script-urilor dăunătoare), FoxyTunes (controlează media-playerele), StumbleUpon (descoperire de site-uri) şi DownThemAll! (facilităţi pentru descărcarea de fişiere).


Articolul complet il gasiti pe wikipedia la Mozilla Firefox


Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont