Compania Google a declarat ca care posibilitatea de a traduce text utilizând un telefon cu camera bazat pe Android.

Google Googles este o aplicatie Android care a fost disponibil de la Google inca de anul trecut. Aceasta permitea oamenilor sa pozeze obiecte cu telefonul mobil şi apoi să utilizeze imaginile obtinute pentru a căuta pe Web. De exemplu, o fotografie facuta la un monument sau la o opera de arta ar putea fi utilizate de Google pentru a afla informatii cu privire la acel obiect.

Ultimile servicii permit unui utilizator să ia o imagine a unui fragment de text folosind telefonul mobil şi apoi sa ruleze prin intermediul serviciului Google traducere pentru a descifra sensul său. Google scrie într-un blog, o situaţie în care această cerere ar putea fi utilizat ar fi comanda de produse alimentare dintr-un meniu care a fost scris într-o limbă pe care nu o cunoasteti.

Aplicatia poate citi engleză, franceză, italiană, germană şi spaniolă, dar poate traduce texte în mai multe limbi. De asemenea, Google a declarat că intenţionează să extindă facilitatea de recunoaştere de text pentru a lucra cu limbi latine, şi speră în cele din urmă si chineză şi arabă.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont