Samsung a anuțat lansarea tabletei Galaxy Tab 2 (10.1) Student Edition oferind cumpărătorilor, pe lângă tabletă și un keyboard și desktop dock.

Specificatii tehnice tableta Samsung Galaxy Tab 2

Tableta Galaxy Note 2 (10.1) are un display de 10.1 inci cu o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, procesorul este un dual-core TI OMAP 4430 ARM Cortex-A9, are 1GB RAM, 16GB de memorie de stocare internă cu optiunea de a fi marita prin microSD, camere pe față și spate, iar sistemul de operare instalat este popularul Android 4.1 Jelly Bean.

Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) Student Edition costă circa 300 de euro poate fi comandată de pe Amazon, Best Buy și PC Richards & Son.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont